Concerten waar ik in 2019 heen ga


Wie mij een beetje kent weet dat naar concerten gaan mijn favoriete bezigheid is. Natuurlijk staan er voor 2019 ook weer wat concerten op de planning en ik hoop stiekem eigenlijk dat er nog wat leuke concerten bij komen. Ik ga mijn best doen om alle concerten te vloggen, ik vind dat zelf namelijk ook echt ontzettend leuk om terug te kijken. Ben je benieuwd naar welke concerten ik ga? Lees dan snel verder!


We beginnen het concertenseizoen fantastisch goed, namelijk met Shawn Mendes. 7 maart ga ik met Sigrid en 8 maart ga ik lekker met Sophie en Noa naar de Ziggodome om te staan dansen bij Shawn. En voor de mensen die mij nog niet zo goed kennen, I loooovee Shawn. Ik heb hem al 3x eerder gezien (538 Live XXL 2016, Illuminate World Tour 2017, Capital FM Summertime Ball 2017) en kan niet wachten om hem over iets minder dan twee weken weer te zien. 

Dan moeten we bijna een hele maand wachten voordat het nieuwe concert er weer is. 3 April ga ik namelijk met Sophie naar New Hope Club. Een britste boyband om het even zo te noemen. Je kan ze misschien kennen van The Vamps, want daar touren ze al 3 jaar mee. En nu staan ze met hun eigen show in Paradiso, wiehoe!

Heel last minute heb ik kaartjes gekocht voor het concert van James TW in Melkweg voor 13 april. Gelukkig hoeven we dan nog maar een maand te wachten voordat het volgende concert er weer is, anders duurt het mij allemaal te lang en word ik gek haha.

Dan moeten we even wachten tot dat het 16 mei is en Sophie, Kimiko en ik naar Anne Marie gaan.  16 mei 2018 ging ik nog naar het concert van The Vamps, dus vind het wel grappig dat ik precies een jaar later weer naar een concert toe ga. We hebben haar al een keer gezien bij Capital FM Summertime Ball en ook nog in het voorprogramma van Ed Sheeran en toen heeft ze echt onze harten gestolen. Ik vind haar persoonlijkheid ook echt te leuk en natuurlijk haar muziek! Heel veel zin in.

Eind van de maand gaan Sophie en ik naar Brighton toe en 31 mei gaan we daar naar het concert van The Vamps, met in het voorprogramma onder andere New Hope Club. Ik vind The Vamps echt zo ontzettend leuk en Brighton is een van mijn favoriete steden, dus ik kan echt niet wachten.

Een concert waar ik heeel erg veel zin in heb, want ik denk dat je letterlijk omver geblazen wordt, is het concert van P!nk 16 juni. My gawd wat kan die vrouw goed zingen. Ik ga hier heen met Noa en heb echt ontzettend, maar dan ook echt ontzettend veel zin!

Gelukkig komt Julia Michaels ook naar Amsterdam, want haar nieuwe EP geeft mij echt leven. Ik vind haar collab met Shawn en haar collab met Niall ook echt te leuk voor het leven dus ik kan niet wachten om hier lekker 21 september te staan dansen en zingen.

Natuurlijk kunnen de queens van Little Mix ook niet ontbreken in dit rijtje, dus 25 september gaan Sophie, Kimiko en ik naar het concert van Little Mix. Duurt helaas nog een tijdje, want dan is het nieuwe uni jaar zelfs alweer begonnen :o. 

In december ga ik samen met Yaël naar het concert van Kensington in de Ziggo Dome. Ik kwam een paar dagen voor de kaartverkoop er achter dat ze weer een concert gaven in Ziggo Dome en ik vond het nu toch echt wel eens tijd dat ik daar heen ging. Ik heb ze alleen ooit gezien tijdens 538 XXL in 2016, dus het werd maar weer eens de hoogste tijd.

Dit zijn voorlopig de concerten waar ik naar toe ga in 2019,  En eigenlijk hoop ik dat The Vamps ook gewoon nog een keertje naar Amsterdam komen en hoop ik alsnog via ticketswap kaartjes te kunnen bemachtigen voor Lewis Capaldi want zijn muziek is zo geweldig! 

Heb jij nog een concert op de planning staan dit jaar?
Liefs,
Floor

(laatst geüpdate 30 april 2019)

Reacties