(Studenten)Kamer inspiratie!


Zoals jullie waarschijnlijk wel weten woon ik sinds september op kamers. Maar ik zat natuurlijk al sinds maart/april op pinterest te zoeken naar inspiratie om mijn kamer in te richten en gewoon om te kijken naar dingetjes die ik leuk vind! Aangezien ik binnenkort mijn room tour wil gaan filmen, leek het mij eerst leuk om te laten zien waar ik mijn inspiratie van vandaan gehaald heb en welke dingen ik allemaal mooi vind. Wie weet haal je er nog leuke inspiratie uit voor jezelf!Alle afbeeldingen komen dus van Pinterest en staan opgeslagen in mijn "room inspiration" bord. Mocht je nou alles willen zien wat daar staat, kun je hem hier volgen. Je vindt daar meer dan 300 foto's met inspiratie vooral gericht op een slaapkamer/studentenkamer maar er staan ook zeker dingen tussen die ik mooi vind qua woonkamer of badkamer! Hieronder kun je een selectie vinden van afbeeldingen die ik echt heel leuk of mooi vind.
Dingen waar ik dus dol op ben is heel duidelijk zwart en wit, met hout en een kleuraccent. Verder vind ik plantjes ook altijd te leuk voor in een kamer en maakt het meteen veel huiselijker voelen. Fotolijstjes en dingen op de muur kunnen ook niet ontbreken.

Wat vind jij mooi om in je kamer te hebben?
Liefs,
Floor

Reacties