Review | Jeffree Star Velour Liquid Lipstick AndrogynyWat is nou beter dan een ouderwetse review. Ik wilde deze review al heel lang maken, maar op een of andere manier ben ik er gewoon nog nooit aan toe gekomen. Jeffree Star liquid lipsticks hebben altijd al mijn aandacht getrokken en toen ik eindelijk twee kleuren kon kopen in Nederland zonder al te veel moeite was ik heel blij! Er staat dus ook al een review online van de kleuren Unicorn Blood & Calabasas. Maar vandaag is de kleur Androgyny aan de beurt! Ben jij ook net zo benieuwd als ik was naar deze kleur? Lees dan snel verder.

De lipstick komt natuurlijk in de iconische Jeffree Star neonroze verpakking. Eigenlijk vind ik alleen het doosje al te leuk, maar heb hem toch weggegooid op een gegeven moment! Op de onderkant kun je zien welke kleur je hebt, maakt het wel zo gemakkelijk. Vandaag gaan we het dus hebben over de kleur Androgyny, een nude/roze tint met een klein beetje paars/grijs er in.

De producten van Jeffree Star Cosmetics zijn dierproef- , gluten en parabeenvrij en ook nog eens vegan! De velour liquid lipsticks kunnen ook veilig gebruikt worden op de ogen, dus zo heb je eigenlijk ook nog een vloeibare oogschaduw/eyeliner! 
Zoals verwacht is de verpakking van de lipstick natuurlijk neonroze met het nog steeds zo hippe rosé goud. Je kan goed de kleur in de verpakking zien, wat het makkelijk maakt als je meerdere velour liquid lipsticks heb! Alsnog zit er een sticker aan de onderkant van de lipstick zodat je kan zien hoe de kleur heet, vind ik wel altijd zo leuk. Zoals je kan zien heeft de spons applicator ook een iets andere vorm dan de meeste spons applicators hebben, er zit een soort curve in.  Dit maakt het aanbrengen extra gemakkelijk!


Over Androgyny 
"Be warned: this shade might be your new obsession ;) Sultry, plum mauve, matte and extremely addicting."

Het is zoals Jeffree zelf omschrijft een mauve tint. Een nudetint die neigt naar bruin, met een paarsgrijze ondertoon. Dat is ongeveer hoe ik de kleur zou omschrijven. Als ik de foto op de website vergelijk en mijn swatch met de kleur op mijn lippen dan had ik de kleur een tikkeltje anders verwacht. Bij mij valt de lipstick toch wat koeler meer grijs/paars uit dan de swatch op de foto doet. Ik vind mezelf eigenlijk iets te bleek voor deze kleur, maar er is niks wat een beetje bronzer en blush niet kan fixen! Het is aan te raden om voor gebruik je lippen te scrubben. 

Ik vind het een hele mooie kleur, maar denk niet dat iedereen even dol er op gaat zijn. Ondanks het een nude is is het toch niet je standaard my lips but better kleur. Ik vind een iets uitgesproken lipkleur altijd wel leuk, dus ik draag deze kleur altijd met veel plezier. Ondanks dat de lisptick ontzettend mat is, overleeft hij toch niet elke maaltijd. Wat jammer is, maar wat je eigenlijk ook niet echt kan verwachten van een lipstick. 

Tegenwoordig kun je Jeffree Star Cosmetics dus kopen bij Ici Paris XL in 3 winkels: Amsterdam Nieuwendijk, Rotterdam Lijnbaan en Breda Eindstraat.  Natuurlijk kun je ook altijd online terecht bij Ici Paris XL, The Make-up Spot en natuurlijk de website van Jeffree Star Cosmetics. 

Bij Ici Paris kun je de liquid lipsticks kopen voor €19,90
Bij The Make-up Spot kun je de liquid lipsticks kopen voor €20,95
Bij Jeffree Star Cosmetics kun je de liquid lipsticks kopen voor $18,00 wat omgerekend zo'n €15,66 is (maar komen wel meer verzendkosten bij doordat het uit Amerika moet komen) 

Heb jij al een Velour Liquid Lipstick geprobeerd?
Liefs,
Floor

Reacties