WINACTIE #1 | ETOS MAKE-UP


Aangezien de maand december toch wel echt in het teken staat van cadeautjes, liefde en gezelligheid leek het mij ontzettend leuk om een aantal winacties te organiseren voor jullie! Deze maand komen er maar liefst 3 (!) winacties online en vandaag is het tijd voor de eerste.
Etos make-up is echt iets wat ik dit jaar pas ontdekt heb, maar nu is het niet meer uit mijn dagelijkse make-up routine te krijgen. Vooral de blushes en highlighters zijn echt mijn favoriet! In dit pakketje kun je twee prachtige producten winnen uit de kerstcollectie en nog een item uit de gewone collectie. 

Etos Limited Edition December Face Palette 
Met dit ontzettend mooie diverse palette heb je al een hele hoop van de producten die je nodig hebt in een. Zo zitten er twee prachtige blushes in, een mooie highlighter en 4 oogschaduwkleuren waar je zowel een wat opvallendere smokey eye mee kan maken, als een everyday look!

Etos Limited Edition December Lipstick Sparkle Away! 
Bij feestdagen denk ik meteen aan glitter. Hoe geweldig is dan deze glitter lipstick die je als topcoat kan gebruiken over elke lisptick die je ook maar zou willen, net voor die extra sparkle en feestelijk effect. 

Etos Bronzer light medium
Dit is een bronzer die gewoon in de normale collectie zit van Etos, maar leek me wel zo leuk om aan dit pakketje toe te voegen, zo kan je je gezicht naast de blush en highlight nog van wat diepte en kleur voorzien! In principe heb je met dit pakketje dus al een perfecte basis voor je (kerst) make-up look. Alleen nog wat mascara en je bent in principe good to go!


De limited edition is nog verkrijgbaar tot 27 januari en daarna is het niet meer te koop! Dat vind ik altijd het leuke aan het hebben van limited editions, mooie verpakkingen en niet heel veel mensen hebben ze!

Wat moet je doen om te winnen?
1. Geabonneerd zijn op mijn YouTube kanaal 
2. Reageren onder de video of deze blogpost dat je mee doet
3. De video een duimpje omhoog geven

De winactie loopt tot 21 december, op deze manier heb je ze nog op tijd in huis om er een mooie kerstlook mee te maken!

Doe jij al mee?
Liefs,
Floor

Reacties