Last Days of 2018 | Top 10 meest bekeken blogposts


De "last days of...." is ondertussen een beetje een traditie geworden op mijn blog en natuurlijk kon het deze keer ook weer niet ontbreken. Nou moet ik eerlijk toegeven dat ik in 2018 niet heel veel met mijn blog gedaan heb, maar toch wil ik de top 10 meest bekeken blogposts van 2018 met jullie delen. Nou denk ik dat ik vorig jaar precies hetzelfde gezegd had in de blogpost van 2017, maar dat doet er verder niet toe, haha. Laten we maar snel beginnen!10. Mijn Mac lipsticks + swatches Mac lipsticks zijn een van mijn favoriete lipsticks en ik heb er onder tussen een paar verzameld en het leek mij leuk om alle lipsticks aan jullie te laten zien! En aangezien 'ie in de top 10 staat, vonden jullie het ook leuk om te zien!

9. Review | Love Beauty & PlanetProducten van dit mooie merk heb ik mogen ontvangen doordat ik een van de YouTube Etos Friends ben. In totaal had ik drie producten van de collectie gekregen: een shampoo, conditioner en een bodylotion. Het merk is trouwens helemaal vegan! En als je er benieuwd naar bent raad ik je zeker aan om de blogpost eens te lezen!

8. Outfit | Paperbag TrousersDeze outfit is echt een tijd lang mijn favoriete outfit geweest. Ik vind de paperbag broek echt geweldig en dit shirtje vind ik ook altijd echt een topper. Dit soort broeken zijn echt mijn favoriet!

7. Doelen April
Op een of andere manier doen mijn maandelijkse doelen blogposts het altijd erg goed! Ik moet je eerlijk toegeven dat ik het zelf ook altijd heel leuk vind om te lezen bij anderen. Dit is een serie die ik in 2019 graag wil terugbrengen op mijn blog, gewoon omdat het heel leuk is om voor jezelf doelen te zetten en aan het eind van de maand te kunnen kijken of je ze gehaald heb.

6. Outfit | Pyjama met lipsDe foto zelf vind ik niet eens zo mooi, maar deze pyjama is echt een van mijn favorieten! Ik heb hem afgelopen jaar bij de Hunkemöller gehaald en ik vind het zo'n leuk ding!

5. Outfit | A Touch of Flowers


Hier heb je nog zo'n paperbag broek die ik echt geweldig vind. In het begin twijfelde ik heel erg of ik deze broek moest houden en uiteindelijk is het echt een van mijn favoriete broeken ever geworden! Dit shirtje met geborduurde bloemetjes blijft ook altijd te leuk!

4. 1k Abonnees Winactie


Begin 2018 haalde ik de 1k abonnees op YouTube, voorlopig gaat het nog heel langzaam met de abonnees want heb er pas 1494. Ik was zo ontzettend blij dat ik de 1000 abonnees gehaald had dat ik een leuke winactie georganiseerd was, die ook erg goed in de smaak gevallen is!

3. Update | Waar ben ik geweest?Ik had al sinds de eeuwigheid niks op mijn blog geplaatst, dus toen ik opeens weer zin had leek het mij wel tijd voor een goeie update. Er was in de tussentijd namelijk toch behoorlijk wat gebeurt! Dus dat kan je allemaal in deze blogpost terug lezen!

2. Doelen MeiDit was volgens mij de laatste blogpost die ik geplaatst had voor mijn update artikel eind oktober. Dat bedoel ik dus met hoe weinig ik geplaatst heb op mijn blog. Na dit artikel heb ik eigenlijk niet eens meer gedacht aan mijn blog, best erg he! 

1. Review | Action Cucumber Under Eye PadsReviews van producten van de Action doen het natuurlijk altijd goed. Ik was ook zeer blij toen ik deze beauty's vond. Dit zijn echt ontzettend fijne under eye pads en ze ruiken ook nog eens heerlijk!
Ik snap ook wel dat deze review het best gelezen is in 2018, reviews doen het immers altijd goed. 

Dit was dan mijn top 10 meest gelezen blogposts. Laat vooral in de reacties weten wat jouw favoriete blogpost van 2018 was en wat voor blogposts je wil lezen in 2019!

Liefs,
Floor

Reacties