Save Money | Shop mijn Kledingkast!


We hebben net de black friday deals overleeft, maar zo bruisend waren de sales nou ook weer niet. Ik wil een nieuwe rubriek of serie starten op mijn blog die heet "Save Money". Vandaag ga ik beginnen met het verkopen van kleding maar ook het kopen van tweedehands kleding. Perfecte manier om toch nog wat te doen met je miskopen/items die je toch nooit aandeed, of als je gewoon niet zo veel te besteden hebt!


Ik weet niet of dit bij jullie ook het geval is maar november is bij mij altijd de jackpot wat betreft geld uitgeven, ik weet niet precies waarom maar ik zie het vaker gebeuren. Natuurlijk geven wij met z'n allen veel te veel geld uit aan kleren, maar hebben we ze ook veel te veel. Laten we eerlijk zijn, minimaal een kwart van je kledingkast heb je nooit aan. Vorig jaar ben ik begonnen met het verkopen van kleding op United Wardrobe, je krijgt er niet heel veel voor, maar iets is beter dan niets en je items kunnen zo nog een keer gedragen worden voor iemand. En milieu technisch is dat ook veel beter. Andere mensen kunnen voor een klein prijsje dus je kleren overkopen, maar jij kan natuurlijk ook  voor kleine prijsjes kleren van andere kopen. Als je ze binnen hebt stop je ze gewoon in de was en ze zo is het ook helemaal niet vies. 


Ik heb in totaal al 22 items verkocht voor meer dan €100. Dat is toch een leuk ding om te zien. Je moet zorgen dat je duidelijke foto's hebt en natuurlijk niet te hoge prijzen, dan wil niemand ze meer kopen.

Ik heb zelf ook al 3 dingen gekocht waarvan ik er 2 met veel plezier aan heb en de derde heb ik zelf alweer doorverkocht omdat het toch niet helemaal mijn ding was.

Het is dus een goede manier om je kast op te ruimen, te denken aan het milieu maar ook om een zakcentje te verdienen. Mocht je nog op zoek zijn naar een item, kijk eens of ie op United Wardrobe wordt aangeboden, dat kan je toch al snel heel veel geld schelen! Vergeet vooral ook niet om eens een kijkje te nemen in mijn kledingkast.

Heb jij al een United Wardrobe account?
Liefs,
Floor

Reacties