Review | Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Unicorn Blood & Calabasas


Sinds 26 oktober is Jeffree Star Cosmetics te verkrijgen bij Ici Paris XL, zowel online als in 3 winkels. Ik had ook nog een cadeaubon liggen omdat ik geslaagd was in juni voor mijn eindexamen, dus die kon ik mijn cadeaukaart eindelijk goed gebruiken. De Velour Liquid Lipsticks hebben altijd al mijn aandacht getrokken en kon niet wachten om er twee te kopen. Ik ging voor de wel bekende Calabasas en Unicorn Blood. Nu is de vraag natuurlijk, zijn ze echt zo fijn als iedereen zegt? Laten we dat maar eens snel uitzoeken!

De liquid lipsticks komen verpakt in deze neonroze kartonnen verpakkingen. Op de onderkant kan je vervolgens zien welke kleur er in de verpakking zit en welke naam de kleur heeft. Zoals ik al zei heb ik de kleuren Unicorn Blood en Calabases gekocht, een donker rood tint en een roze nude tint.

De producten van Jeffree Star Cosmetics zijn dierproefvrij en vegan! De velour liquid lipsticks kunnen ook veilig gebruikt worden op de ogen, dus zo heb je eigenlijk ook nog een vloeibare oogschaduw/eyeliner! 

Unicorn Blood


De verpakking van de liquid lipsticks bevatten uiteraard roze, dat hadden we wel kunnen verwachten na de neonroze kartonnendoosjes waar het in kwam. Op de liquid lipstick kun je zelf ook nog duidelijk zien welke kleur het heeft, door het handige stickertje. Verder heeft de verpakking rosé gouden sterren en tekst. Zoals de meeste liquid listpicks hebben deze van Jeffree Star ook een sponsapplicator, zo kun je het gemakkelijk aanbrengen. 
Over Unicorn Blood:
"This dark rusty matte red is now a cult favorite among the beauty world! Thank you for making this shade such a hit! This color looks perfect on ANY skin tone!"

Het is een mooie diepe rode kleur die mij inderdaad ergens wel doet denken aan bloed (klinkt als je het zo zegt wel vies haha) Ik moet eerlijk zeggen als ik de foto's op de website zag dat ik hem nog een tikkeltje donkerder had verwacht, maar ben wel blij dat 'ie dat niet is. Na een paar minuten droogt de lipstick super mat op.Het is een hele mooie kleur en makkelijk aan te brengen op je lippen door de applicator. Het nadeel is wel dat ie ontzettend je velletjes accentueert, dus voortaan maar even mijn lippen scrubben voordat ik deze kleur op doe! Unicorn Blood voelt verder niet droog aan op de lippen en blijft ook nog eens behoorlijk lang zitten. 

Calabasas
De verpakking van Calabasas ziet er natuurlijk hetzelfde uit als de verpakking van Unicorn Blood, ze komen immers uit dezelfde collectie. Op de laatste foto kun je goed zien dat het niet een standaard spons applicator is, maar dat er een soort curve in ziet waardoor het aanbrengen nog gemakkelijker wordt.


Over Calabasas:
"Named after the city where I live in, this color is PERFECT for every skin tone!"

De kleur doet mij ergens een beetje denken aan Mehr van Mac! Het is een mooie roze nude tint die geschikt is voor iedere dag en bij elke outfit staat, mijn favoriet soort kleur. De dekking is ook heel erg goed, dit is met een streepje gezet en kijk hoeveel pigment er vanaf komt! Je kunt ook zien op deze foto dat ze beide intens mat opdrogen.Ik heb Calabasas al wat vaker gedragen dan Unicorn Blood, gewoon omdat het een wat makkelijkere kleur is. Nadat ik Unicorn Blood had aangebracht en toen weer naar deze foto's keek, viel het mij op dat deze kleur de velletjes op mijn lippen veel minder accentueert, I like it. Het is de perfecte kleur voor iedere dag en blijft ook nog eens ontzettend goed zitten! Ik kreeg de swatches van mijn arm er niet eens helemaal vanaf.


Ik vind beide kleuren echt ontzettend mooi! Bij Unicorn Blood moet ik niet vergeten mijn lippen te scrubben, maar verder heb ik er niks op aan te merken. Ik vind het ontzettend fijn dat de producten dierproefvrij zijn! Tegenwoordig kun je Jeffree Star Cosmetics dus kopen bij Ici Paris XL in 3 winkels: Amsterdam Nieuwendijk, Rotterdam Lijnbaan en Breda Eindstraat.  Natuurlijk kun je ook altijd online terecht bij Ici Paris XL, The Make-up Spot en natuurlijk de website van Jeffree Star Cosmetics. 

Bij Ici Paris kun je de liquid lipsticks kopen voor €19,90
Bij The Make-up Spot kun je de liquid lipsticks kopen voor €20,95
Bij Jeffree Star Cosmetics kun je de liquid lipsticks kopen voor $18,00 wat omgerekend zo'n €15,66 is (maar komen wel meer verzendkosten bij doordat het uit Amerika moet komen) 

Heb jij al een Velour Liquid Lipstick in je stash?
Liefs,
Floor

Reacties