Outfit | Bezoek aan Hoofdkantoor Verenigde Naties


Toen ik naar New York ging om Sophie te bezoeken wilde ik ook heel graag het hoofdkantoor van de Verenigde Naties bezoeken. Ik wil binnenkort hier nog een hele blogpost over schrijven (of over New York of over verschillende dingen die we gedaan hebben en dan verschillende blogposts) Vandaag wil ik het alleen hebben over de outfit die ik aan had toen we naar het hoofdkantoor ging van de verenigde naties!


De lelijke stickers op mijn blousje moet je maar even negeren, maar anders mag je het hoofdkantoor niet naar binnen. Mijn blousje is van de Costes en ik ben echt dol op het panterprintje dat er op zit! mijn rokje is van Stradivarius en is echt de perfecte kleur voor de herfst en winter. Mijn panty is van de Primark en mijn schoenen zijn van de Van Haren. Het was trouwens best wel aan de koude kant maar voor de foto's maakt dat niet uit.

Wat vind jij van mijn outfit?

Reacties