Converse Sneakers


Schoenen, wie houdt er niet van. Ik ben er ook heilig van overtuigd dat merendeels van ons meeer dan genoeg schoenen hebben en misschien zelfs wel te veel. Maar zeker als je voeten niet meer groeien is het zo makkelijk om een mega stapel schoenen te krijgen en wegdoen is zo moeilijk. Ik heb zelf behoorlijk wat schoenen, maar ben niet echt een typisch sneaker meisje, zo vind je in mijn kast bijvoorbeeld geen elk paar Nikes. En dat zijn toch wel schoenen waar heel veel mensen er minimaal één paar van hebben. Iets waar ik dan wel ontzettend dol op ben zijn Converse. Ze komen in 1001 verschillende kleuren, printjes en soorten en ik ben er gewoon dol op. In mijn kast vind je er dan ook aardig wat. 

 Iets wat ik dus zelf helemaal niet wist, maar waar ik laatst achter kwam is dat Converse een dochteronderneming is van Nike! Is er toch nog een soort van Nike te vinden in mijn schoenenkast, haha. De Converse All-Star was oorspronkelijk een basketbalschoen, maar nu zie je gewoon iedereen er mee rondlopen. Ze zijn in verschillende soorten stoffen (canvas, leer, suède en noem het maar op). Mijn favoriete op het moment zijn deze zwarte leren Converse met een grijs stoffen randje. Ze zitten echt heerlijk en staan leuk onder elke outfit. 

Zoals jullie waarschijnkijk wel weten heb ik schoenmaat 35, dus ik pas niet eens altijd alle volwassen schoenen. Converse voor kinderen zien er exact hetzelfde uit als Converse voor volwassenen, alleen zijn ze heel wat goedkoper! Heb ik toch nog een voordeel, haha. De eerste Converse die ik had waren de klassieke lage zwarte en die heb ik helemaal kapot gelopen, misschien ook niet heel handig als je er op gaat werken bij La Place, maar het waren de enige schoenen waar ik 9 uur op kon staan. Ik heb op dit moment lage witte, lage roze, lage zwart met witte stippen, lage witte met een lint als veter, hoge helemaal zwarte (dus zowel zool als canvas) en hoge leren zwarte (die van de foto), maar aan het lijstje wil ik graag nog hoge rode en wat met print toevoegen! Eigenlijk vind ik ze bijna allemaal ontzettend leuk en zou ik ze ook best wel allemaal willen hebben, haha. 

In de Sport web-etalage kun je een hele hoop verschillende soorten Converse vinden en ik word er dan ook echt gewoon ontzettend hebberig van! Ze hebben er niet alleen Converse maar ook nog eens heel veel andere merken, zeker eens handig om te kijken als je opzoek bent naar een nieuwe sneaker! 

Is er nog een variant van Converse waar ik echt van droom? Ja zeker, dat is de COMME des GARÇONS PLAY x Converse Chuck Taylor All Star. Je weet wel die met het hartje. I LOVE IT. Die wil ik zeker nog echt een keer hebben. 

Welke Converse zou jij nog wel heel graag willen hebben eigenlijk?
Liefs,
Floor

Deze artikel  is tot stand gekomen middels een samenwerking  met sportshowroom.nl

Reacties