Outfit | A Touch Of Flowers


Broeken, ik begin er steeds meer een grotere liefde voor te krijgen. (En dan bedoel ik niet de standaard skinnyjeans, want wie houdt er niet van een paar skinnyjeans). Ik heb behoorlijk mijn twijfels gehad over deze broek maar ben zo ontzettend blij dat ik hem toch gehouden heb, want geloof mij hij zit gooddeelijk! Oh hey, casual bij mn roze fiets :pDe broek lijkt een beetje op een paperbagbroek, maar mist net dat ontzettend leuke detail in je taille. Als ik zeg dat deze broek lekker zit, bedoel ik ook echt dat ie heerlijk zit! Ik vond het leuk om mijn zwarte broek te combineren met een offwhite shirtje waar mooie geborduurde bloemen opzitten en om het af te maken en nog wat extra kleur er aan toe te voegen ging ik voor mijn roze Converse! Een outfit die ontzettend lekker ziet maar er ook nog erg leuk uit ziet.

Broek H&M - Shirtje H&M - Schoenen Converse - Fiets Praxis 

Wat is jouw favoriete outfit?
Liefs,
Floor


Reacties