HOTSPOT | (Glutenvrije) High Tea bij Theetuin Eemnes


1 April gingen we voor de 50e verjaardag van mijn moeder een high tea doen bij Theehuis Eemnes! Ze vonden het ook geen probleem dat we onze eigen ballonnen meegenomen hadden om het net wat feestelijker te maken, aangezien de meeste mensen voor een paasbrunch/lunch kwamen. Ze hebben ook een heerlijke glutenvrije high tea die ik natuurlijk gegeten heb! Ben je benieuwd naar meer foto's en welke heerlijke dingen we gekregen hebben lees dan snel verder!


Het was een verrassing voor mijn moeder dus ze wist er zelf niks van. Mijn zusje, vader en ik waren al wat eerder er heen gegaan, zodat we de ballonnen op konden hangen, de feesthoedjes klaar konden zetten en zorgend dat het er gezellig uit ziet. Alle versieringen heb ik trouwens gekocht bij Xenos!
We kregen onbeperkt heet water en er stonden allemaal theezakjes op tafel zodat iedereen zelf kon kiezen welke thee hij/zij wil drinken. Hoe ontzettend leuk is deze theepot trouwens? De high tea moest je in het hoofdgebouw bestellen en vervolgens kreeg je zo'n apparaatje mee dat gaat zoemen en licht gaat geven als je eten klaar is en dan kun je het ophalen.

Iedereen kreeg een eigen etagère, hierdoor had iedereen hetzelfde en is er niet iemand die stiekem alleen maar hetzelfde eet. Ik had natuurlijk de glutenvrije dus mijne verschilde nog al wat met de gewone. Ik had op het bovenste bordje een heerlijke spinazie soep, een quiche en een broodje met zalm. Dit was meteen mijn favoriete bordje haha. Op het middelste bordje zaten dan de zoetige dingen: ik had een soesje, stukje appeltaart, bananenbrood en sinaasappelcake. Op het laatste bordje stonden nog twee broodjes, eentje met de lekkerste tonijnsalade die ik ooit gegeten heb en eentje met rauwe ham. Ik vond dit echt allemaal ontzettend lekker én machtig haha. 


 
Dit was dan hoe die van de andere er uit zag, allemaal taartjes en dingen met chocola. Ze hadden een tomatensoepje, quiche (wat mn zusje dr favoriet was haha), een mini sandwich en een spiesje met tomaat, basilicum en mozzarella. Verder waren er allemaal taartjes en zoete dingen. Zo was er een rocky road, taartje met kersen, redvelvet cake en nog heel veel meer lekkers!


Zomers kan je er heel erg leuk buiten zitten, maar zoals je zelf ook wel gemerkt hebt was het met Pasen nog niet echt heel erg warm dus wij zaten gewoon lekker binnen! Je kunt er lunchen, gebak eten, een high tea doen en zelfs borrelen. Ik raad je ook vooral aan om eens een kijkje te nemen op de website van TheeTuin Eemnes! Wij hebben met zijn zessen in ieder geval een hele leuke dag gehad en heerlijk gegeten!

Ben jij wel eens bij Theetuin Eemnes geweest?
Liefs,
Floor
Reacties