Doelen april


Is het te laat om de 10e van de maand nog je doelen te delen? Ach, ik vind in ieder geval van niet. Vandaag heb ik dus weer eens mijn doelen van april voor jullie! Ik heb dit al een tijdje niet gedeeld op mijn blog ondanks ik ze wel altijd voor mezelf gewoon opschrijf, daarom leek het mij leuk om het weer eens met jullie te gaan delen! Ben je benieuwd naar mijn doelen voor april? Lees dan snel verder!Afgelopen week had ik mijn laatste toetsweek van het schooljaar alweer, in mei beginnen namelijk de examens al. Een van mijn doelen deze maand is dan ook  mijn toetsweek goed doen. Op het moment dat ik het schrijf (7-4) heb ik al mijn aardrijkskunde cijfer terug, maar die telt voor mij niet mee (dat kan je kiezen op het VAVO) maar ik had in iedere geval zonder te leren een 5,8 dus daar ben ik blij mee. 

Eind april begint mijn concert season en ik heb daar ontzettend veel zin in! Een van mijn doelen in april is dan ook om te vloggen bij het concert van Niall Horan. Concertvlogs zijn namelijk een van mijn favoriete video's om te kijken op YouTube (samen met hauls en travel vlogs). 

Mijn moeder was 3 april jarig dus een van mijn doelen was ook om een leuke verjaardag voor mijn moeder te regelen en dat is zeker gelukt! We zijn 1 april wezen hightea'en, vervolgens kwam aan het eind van de middag nog wat familie langs. 2 April zijn we vervolgens 's avonds uit eten geweest dus al met al was het een geslaagd weekend en heeft ze het heel erg naar haar zin gehad!

Voor 1 mei moet je natuurlijk ingeschreven staan voor een studie als je aankomend schooljaar wil gaan studeren. Dat is wel mijn plan dus een heel belangrijk ding in april wordt inschrijven voor een studie. Op dit moment twijfel ik nog tussen twee studies, dus ik moet binnenkort maar eens de knoop gaan doorhakken.

Verder wil ik ook met vriendinnen afspreken. Zo wil ik graag nog een pizza date met Sophie en ik wil ook weer eens een keer afspreken met Femke. En eigenlijk ook met al mijn andere vriendinnen dus dat moet ik binnenkort maar weer eens gaan afspreken.

Ook wil ik graag in april minder geld uitgeven. Ik moest afgelopen maand namelijk opeens €750 aan extra rijlessen en herrijexamen betalen, aangezien ik gezakt was voor mijn rijexamen. Ik kan hier nog wel eens een heel artikel over schrijven, want het kwam namelijk doordat ik bij een slechte rijschool zat!

Naast minder geld uitgeven, komt meer proberen te werken ook altijd voor in mijn lijstje met doelen. Heel vaak werk ik maar maximaal 8 uur in de week, wat gewoon erg weinig is als je maar 2 dagen school hebt, daarom probeer ik altijd te zorgen dat ik in ieder geval 50+ uur in een maand maak om een beetje een fatsoenlijk salaris te krijgen aan het eind van de maand.

Dit zijn dan ongeveer mijn doelen voor april! Misschien heeft het jullie wat inspiratie gegeven voor je eigen doelen!

Wat zijn een paar van jouw doelen deze maand?
Liefs,
Floor

Reacties