Review | Mac Twig Lipstick


Zoals ik jullie beloofd had gister komt er vandaag nog een review online van de andere Mac lipstick die ik gekocht had! Er is namelijk tot vandaag 20% korting bij de Douglas op producten van Mac, dus mocht je nog opzoek zijn naar een mooie lipstick van Mac, is dit wel een goed moment. De kleur die ik vandaag aan jullie ga laten zien is: Twig! Ben je benieuwd wat ik van deze lipstick vind en hoe hij er uit ziet? Lees dan snel verder!

Ik weet eerlijk gezegd niet precies waarom, maar het doosje van Twig heeft de kleur van de lipstick op het doosje zitten. Wel handig wat betreft het zoeken van de kleur (maar gooi altijd de doosjes weg, dus zo erg helpt het ook niet). Op het doosje zie je het al staan, dit is voor de verandering eens geen matte lipstick, maar een lipstick met een satin finish!

Satin is mijn tweede favoriete finish van Mac, met natuurlijk de matte op nummer 1. De Satin Lipstick geeft een hoge kleur dekking in combinatie met minimale glans! Als dat niet als een top finish klinkt, dan weet ik het ook niet meer.

Ondanks het kartonnen doosje er wat anders uitzag dan bij al mijn andere lipsticks, ziet de huls van de lipstick er gewoon zo uit als we gewend zijn! Zwart en kogelvorming. Aan de onderkant van elke Mac lipstick kun je dus zien welke kleur de lipstick heeft en wat voor finish de lipstick heeft. 

De kleur is in ieder geval en beetje roest/rood/roze achtig, I love it!


^Mijn lippen zonder lipstick!


(Ik vind deze kleur zo ontzettend leuk staan bij het shirtje dat ik aan heb). Zoals je kan zien is de dekking van Twig ook helemaal top, je hoeft er maar één keer over heen te gaan voor een topdekking. Je kan zien dat het geen matte lipstick is, maar zoals je al in de beschrijving van de Satin finish zag staan heeft het een minimaal glansje. De lipstick voelt ontzettend fijn op je lippen, heerlijk romig! De lipstick geeft wel een beetje af als je iemand een kusje geeft of als je wat drinkt uit je glas maar er blijft zeker genoeg lipstick achter op je lippen!


Net als in de review van gister heb ik hier ook weer 2 andere kleuren onder geswatcht om ze goed te kunnen vergelijken! Dee bovenste is Twig met een satin finish, de kleur is een beetje roestroze (als dat uberhaupt een kleur is), de middelste lipstick is in de kleur Mehr wat een matte oudrozige/bruine tint is, de onderste is Velvet Teddy en die neigt veel meer naar bruinoranje en is overigens ook mat. 

Mac lipsticks kun je kopen voor €19,50 bij de Douglas of bij een Mac Store! 

Heb jij Mac Twig al eens geprobeerd?
Liefs,
Floor

Reacties