Review | Mac Please Me Lipstick


Kortingen bij Mac zijn altijd ontzettend leuk! Dit weekend is er ook een korting van 20% bij de Douglas op de producten van Mac, we weten allemaal wat dat betekent. Inderdaad ik heb 2 lipsticks gekocht waarvan vandaag de eerste review online komt en morgen de tweede, mocht je nog een lipstick willen bestellen met 20% dan kan ik de keuze misschien een beetje makkelijker maken! Benieuwd wat ik van mijn eerste nieuwe aanwinst "Please Me" vind? Lees dan snel verder!

Zoals we gewend zijn van Mac komen de producten altijd in een mat zwart doosje, zo ook dus deze lipstick. Op de doosjes staat verder niet veel bijzonder, behalve de finish van de lipstick! Zoals je kan zien is Please Me dus een matte lipstick, mijn favoriete finish.

De verpakking van elke Mac lipstick ziet er natuurlijk hetzelfde uit dus het uiterlijk van de lipstick zal je als het. Zoals je kan zien is Please Me een hele mooie roze kleur. Dus laten we snel gaan kijken naar de swatches!
^ foto zonder lipstick


Zoals je kan zien is de swatch heel goed gepigmenteerd, I love it! Het is een hele mooie koele roze kleur die niet al te veel opvalt, maar wel ontzettend leuk is voor de zomer en de lente! Ik denk dat deze kleur zowel mooi staat bij de lichte huidjes als bij de donkerdere huidjes!

Het is een matte lipstick maar zoals bij (bijna) elke matte lipstick van Mac voelt Please Me helemaal niet uitdrogend, doordat de lipstick mat is blijft de kleur ook nog eens erg goed zitten en geeft het amper af! Ik kan niet wachten om deze lipstick lekker veel te gaan dragen komende seizoenen.


Om het jullie wat makkelijker (of juist lastiger) te maken, heb ik ook nog even Mehr en Faux er bij geswatcht zodat je goed het kleur verschil kan zien, mocht je twijfelen tussen een van deze kleuren.
Please Me (de bovenste) is het meest roze van alle 3, Mehr (middelste) is net als please me mat, maar meteen een stukje donkerder en bruiner, Faux (onderste) heeft een satin finish en neigt meer naar oudroze/beige.

Ik vind het in ieder geval een topper en ben erg blij dat ik deze kleur uiteindelijk toch gekozen heb! Heerlijk zo'n fris lente/zomer kleurtje. Je kunt de lipsticks kopen bij de Douglas of de Mac Store voor €19,50 (maar met de 20% korting is ie €15,60)

Heb jij Please Me al in je collectie?
Liefs,
Floor

Reacties