Review | Action Cucumber Under-Eye Pads


Aii, het is me toch alweer een tijd geleden dat er een blogpost online kwam... Maar niet getreurd, want vandaag heb ik weer een gloednieuwe blogpost voor jullie en het is weer een oud vertrouwde review. Ik kocht een tijd geleden bij de Action deze Cucumber Under-Eye Pads en sindsdien ben ik verliefd. Ben je benieuwd waarom ik zo dol ben op dit product? Lees dan snel verder!
De oogmaskertjes komen in dit doosje. Zoals je ziet krijg je in totaal 4 sets met under-eye pads, wat eigenlijk mini sheetmasks zijn voor onder je ogen. Het zou verfrissend en hydraterend moeten werken voor de huid onder de ogen.


Op de achterkant van het doosje staat beschreven hoe je het product dient te gebruiken. Eerst moet je je gezicht reinigen zodat het vrij is van vuil. Vervolgens plaats je de pad op de huid onder de ogen en deze laat je vervolgens 30 minuten zitten. Maar zorg dat je de pads niet te dicht bij je ogen plaatst.De maskertjes zelf komen in kleine zakjes, eigenlijk dezelfde die je verwacht als je neusstrips koopt, alleen zijn deze wat breder van formaat. Op elk pakje staat dezelfde beschrijving als op de achterkant van de kartonnen verpakking, wel zo makkelijk want dan kan je die meteen weggooien en neemt het veel minder ruimte in beslag.


En hier zie je dan de oogmaskertjes liggen, aan de druppels die je overal ziet liggen kun je al zien dat ze goed doorweekt zijn, je moet daar wel rekening mee houden als je ze uit de verpakking gaat halen! Verder ziet het er precies zo uit als bij de mevrouw op de foto.Op de bovenste foto kun je goed zien hoeveel vocht de maskertjes hebben, het liep namelijk helemaal over mijn wang naar beneden. Alleen de maskertjes op doen is al een genot omdat ze lekker koel zijn dus meteen voor verfrissing zorgen. Na een paar minuten stoppen ze al met druppen en kun je eigenlijk alles gaan doen wat je wil, maar om natuurlijk echt even tot rust te komen kun je lekker op de bank of je bed gaan zitten met een kop thee en een leuk boek/tijdschrift!

Na 30 minuten kun je de maskertjes er weer vanaf halen en dan voel je je meteen een stuk wakkerder en je huid voelt ook nog eens heerlijk zacht aan. Het overgebleven product kun je zachtjes met je vingertoppen nog in masseren.

Ik ben een en al fan van deze under-eye pads, ik heb zelfs alweer een tweede verpakking aangeschaft. Je kunt ze kopen bij de Action voor €0.89, wat echt vet cheap is, als je bedenkt dat er ook nog eens 4 sets in zitten. Wat mij betreft zeker een aanrader en iets wat iedereen moet hebben!

Heb jij deze Cucumber Under-Eye Pads al eens geprobeerd?
Liefs,
Floor

Reacties