Dingen die ik graag nog eens zou willen doen!

Abundance Mindset

Hi! Ik zat laatst op de bank de Olympische Spelen te kijken (maak daar eigenlijk maar rustig elke dag van, oeps) toen ik opeens op het idee kwam om een lijstje te maken met dingen die ik eigenlijk allemaal wel eens graag zou willen doen. Het leek mij leuk om die dingen met jullie te delen dus vandaar deze blogpost! 

Ik heb de laatste tijd een hele hoop video's gekeken van meiden die au pair waren in het buitenland. Op een of andere manier lijkt mij dat super gaaf om een keer gedaan te hebben, ik ben namelijk ook echt dol op kinderen. Naar welk land ik zou willen zou ik eerlijk gezegd niet zo 1,2,3 weten maar het lijkt me in ieder geval wel vet om au pair in het buitenland te zijn. 

Dat ik fan ben van Zoë Sugg (Zoella) komt voor velen van jullie niet als verrassing. Ik ben dol op haar video's, haar persoonlijkheid, haar boeken, haar producten, haar kleding en zo kan ik nog wel even doorgaan. Het lijkt me dan ook echt een ontzettende eer om Zoë te ontmoeten. En misschien zelfs wel een video maken of iets anders cools doen. Als we het dan toch over m'n idolen (ik vind dit een heel vreemd woord eigenlijk, maar goed we doen het er maar even mee) hebben, zou ik ook graag een goed gesprek willen voeren met Shawn Mendes

Om een beetje in die richting te blijven lijkt het mij ook ontzettend leuk om samen met een winkel/merk een eigen collectie te maken. Waarvan ik mijn eigen collectie zou willen hebben zou ik eigenlijk niet weten, maar het lijkt mij zo ontzettend leuk om dat hele proces te doorlopen en dan zo bij je eigen product te komen.  Ook zou ik graag een keer een stuk voor een tijdschrift schrijven en op persreis gaan

Reizen is samen met naar concerten gaan een van mijn grootste liefdes. Ik zou graag een keer op een dag een vliegticket boeken voor diezelfde dag nog en dan dus meteen op vakantie gaan. Het komt eigenlijk een beetje neer op zo'n srprs.me vakantie waar je ook pas op het vliegveld weet waar je heen gaat. Als we het dan toch over reizen hebben wil ik graag een keer een wereldreis maken en ik zou graag met een helikopter over de Grand Canyon vliegen (of een ander cool natuurgebied). Ohja en en een ticket naar de Olympische spelen om dat live mee te maken mag er ook nog wel bij. Ik zou ook graag een keer naar alle Disney Parken ter wereld gaan, tot nu toe ben ik alleen twee keer in Disneyland Parijs geweest maar ik wil ook heel graag naar die in Orlando en eigenlijk overal.

Wat betreft YouTube wil ik graag een keer een video maken die heel vaak bekeken wordt en de 100k abonnees halen. Ik vind het zo leuk om video's te maken (en te kijken overigens). YouTube is echt een van mijn favoriete stukjes internet. Ik kijk dan ook eigenlijk iets te veel YouTube maar ik vind het gewoon zo ontzettend leuk en het lijkt me onwijs gaaf om wat meer succes te hebben in het YouTubewereldje, ondanks ik het met 1.1k ook wel gezellig vind haha. 


Er staan nog heel wat andere dingen op mijn lijstje, maar voor nu zijn dit wel even genoeg dingen!

Wat zijn dingen die jij graag nog eens zou willen doen?
Liefs,
Floor

Reacties