Webshops Waar Ik Het Meest Koop

Afbeeldingsresultaat voor online shoppen meme

Online winkelen, wie houdt daar nou niet van? Lekker onder een dekentje op de bank het internet afzoeken naar de leukste items en natuurlijk deals. Ik ben in ieder geval groot voorstander er van, ondanks niks zo leuk is als echt een dagje shoppen! Nu ga ik jullie in ieder geval de webshops met jullie delen waar ik de meeste dingen koop. Dus mocht je daar benieuwd naar zijn, lees dan zeker verder!H&M
Ik denk niet dat ik de enige ben die best met enige regelmaat iets bij de H&M besteld. Vaak hebben ze online leukere items en meer kortingen dan als je in de winkel zou kijken. De H&M hier bij mij heeft niet eens de divided collectie dus als ik die zou willen, zonder naar een andere stad te moeten, is online shoppen dus wel echt de perfecte oplossing. Natuurlijk kunnen we de eeuwige zoektocht naar kortingscodes online ook niet vergeten haha

Yves Rocher
Hier heb ik eigenlijk pas 1 keer wat in de winkel gekocht en verder aaalttiijdd online! Ik haal daar altijd mijn gezichtsverzorging, haarverzorging en heb zelfs wat make-up producten van Yves Rocher. Online is volgens mij altijd wel korting terwijl dat in de winkels niet het geval is. Ik ben in ieder geval ontzettend dol op Yves Rocher!

Asos
Asos kan natuurlijk ook niet in dit rijtje ontbreken. Het is de eerste website waar ik naar toe ga als ik denk wat nodig te hebben. Ik heb een aantal kersttruien van Asos die echt mijn favoriet zijn, maar ook voor schoenen en "normale" kleding is Asos de perfecte webshop. Ze hebben heel veel verschillende merken, maar ook gewoon hun eigen merk en I love it!

Kruidvat
Dit is een beetje hetzelfde gevalletje als de H&M, onze Kruidvat heeft een klein Essence en Catrice schap dus heel veel producten hebben ze niet eens. Als ik een lange tijd niet in een andere stad ben geweest ga ik altijd maar online op zoek naar leuke dingen. Zo verkopen ze mijn foundation (rimmel match perfection) niet in de lichtste kleur dus die bestel ik dan altijd online en haal ik vervolgens op in de winkel, zo bespaar je jezelf de verzendkosten.

Bol.com
Volgens mij staat dit bij iedereen wel op het lijstje. Als je op zoek bent naar iets wat geen kleding is, maar bijvoorbeeld een boek, elektronica, muziek, andere tools het eerste waar ik naar toe ga is bol.com. Ook voor cadeautjes is bol.com de perfecte plek want je betaald bijna nooit verzendkosten en het is de volgende dag alweer bij je thuis. Alle boeken die ik heb komen bijvoorbeeld van bol.com, net als de sdkaartjes die ik gebruik en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Ticketmaster
Oh boy is daar veel geld van mij naar toe gegaan. Ticketmaster is natuurlijk dé website om concertkaartjes te kopen en laat dat nou net een van mijn favoriete bezigheden zijn. Ik heb afgelopen jaren al de nodige euro's uitgegeven aan ticketmaster en ontzettend leuke concerten voor terug gegeven. Op dit moment heb ik voor 2018 al 5 concerten gepland staan (Niall Horan, Sam Smith, The Vamps en twee keer Ed Sheeran).

Feelunique
Dit is ook een webshop waar ik altijd heen ga voor cadeautjes, maar ook om Tanya Burr Cosmetics, Zoella Beauty & Lifestyle en NYX te kopen. Ik vind het zo leuk om gewoon op die website te kijken en lekker te neuzen tussen alle make-upjes die veel te duur zijn, maar die ik oh zo graag wil hebben.

Greetz
Ik koop eigenlijk bijna nooit meer een kaartje in de winkel. Ik vind het veel leuker om er eentje uit te zoeken op greetz, een persoonlijke tekst er in te zetten (eventueel met wat foto's) en hem dan gewoon te versturen. Ik heb al heeeeulll wat kaarten gekocht en verstuurd via Greetz en het is echt een top webshop als je het mij vraagt.

Reacties