Last Days of 2017 | Top 10 meest bekeken artikels

Ik weet niet hoe het alweer bijna het einde van 2017 is, maar we zullen het er toch mee moeten doen. Op mijn blog komt er al 3 jaar aan het eind van het jaar een mini serie blogposts online die "last days of ...." heten. Ondanks ik in 2017 mijn blog een beetje verwaarloosd heb kan deze serie niet ontbreken! Vandaag ga ik jullie mijn top 10 meest bekeken artikels laten zien van 2017 (niet dat er veel online gekomen zijn, laten we eerlijk blijven).Zoals altijd begin ik bij 10 en eindig ik met 1, of terwijl mijn best bekeken artikel als laatst!

10. Nieuw Upload Schema
Q and A - Getting To Know The Girl Behind The Blog

Als we hier nu naar terug kijken denken we massaal: "lol welk upload schema". Maar dat doet er niet toe, in begin januari was ik kennelijk vet gemotiveerd en heb ik deze blogpost geschreven om even snel mijn nieuwe uploadschema te delen! Op dinsdag kwam er toen nog een video online om 16.00, wat ondertussen veranderd is in woensdag en zaterdag om 16.00 (in de maand december zelfs bijna elke dag). Op maandag en vrijdag niks en de rest van de dagen een blogpost, ja dat is heel erg slecht gelukt.In deze blogpost geef ik 10 tips hoe je er voor kan zorgen dat 2017 het leukste jaar wordt dat je tot nu toe gehad hebt! Ik moet eerlijk toegeven dat het niet eens slechte tips zijn en ik het eigenlijk een best wel leuke blogpost vind geworden!


Afbeeldingsresultaat voor tumblr cosy picture

Doelen blogposts zijn toch wel met enige regelmaat online gekomen, degene die het meest bekeken is is die van januari. Een korte opsomming van mijn doelen: een voldoende halen voor mijn wiskunde herkansing, minimaal een 6,5 halen voor mijn Nederlands debat, Engels en Duits luitserexamens goed doen, uploadschema bedenken waar ik me aan kan houden, minimaal een 5,0 halen voor mijn scheikunde herkansing. Nou volgens mij zijn ze allemaal hard mislukt haha.


De Soft Matte Lipcreams van NYX zijn zeker een grote favoriet van mij. Het is dan ook helemaal niet vreemd dat ik een review geschreven heb over deze vier pareltjes die ik gekocht had bij feelunique.com. Als je benieuwd bent naar de review en wat ik van de lipcreams vind, lees dan snel het artikel!


Dit is echt een van mijn favoriete soort blogposts om te schrijven. Lekker op greetz of andere webshops opzoek naar leuke kaarten die bij een speciale feestdag horen. In dit geval heb ik 15 ontzettend grappige en leuke valentijnskaarten op een rijtje gezet allemaal onder de €3. 


Dat ik dol ben op NYX lipproducten is je ondertussen waarschijnlijk wel opgevallen, ook als je nog nooit een blogpost of video van mij gezien hebt! In dezelfde shoppingsessie op feelunqiue als de vorige lipcreams kocht ik ook deze intense buttergloss in de kleur funnel delight, een fel roze gloss!Dat het bedenken van deze serie een groot succes is op mijn YouTube kanaal is waarschijnlijk niet onopgemerkt gebleven als je mij daar ook volgt. Dat mijn blogpost bij deze video het ook goed doet op mijn blog verbaast mij dan weer wel. Mocht je nog dringend opzoek zijn naar tips om hogere cijfers te halen, zeker deze video kijken dan!Raad eens wast we hier hebben, weer een review over NYX lipproducten. Dit keer zijn het weer 3 soft matte lipcreams, maar natuurlijk wel in drie andere kleuren. Ik ben dol op deze lipcreams van NYX en zou er eigenlijk nog wel heel wat meer willen hebben!


Weer een gevalletje verbaast dat dit artikel hier tussen staat en dan ook nog eens op plek 2. Ik ben dol op lichtroze, zo is veel in mijn kamer lichtroze maar ook in kleding vind ik het ontzettend mooi! In dit artikel heb ik een aantal van mijn favoriete lichtroze fashion items op een rijtje gezet.


Dit heb ik dan wel weer aan zien komen. Mijn vorige artikel over de crème, olie en scrub van de tea tree collectie van kruidvat deed het namelijk ook écht ontzettend goed. Die is volgens mij een van mijn meest bekeken artikels ooit. En ik gebruik al deze producten nog steeds met alle plezier!


Dit zijn dan mijn 10 meest bekeken blogposts van 2017! Zit jouw favoriet er ook tussen? 
Liefs,
Floor


Reacties