De Tweede Week van Winter Wonder Month

Zoals ik in het eerste artikel over mijn Winter Wonder Month al vertelde ga ik elke week een blogpost schrijven met daar in de video's die de week ervoor online gekomen zijn! Wel zo leuk als je mij niet volgt op YouTube (wat je eigenlijk wel zou moeten doen want zo dichtbij de 1k)  maar toch wil weten wat er allemaal voor video's online komen! Ben je benieuwd wat voor leuke video's de afgelopen week online gekomen zijn? Lees dan snel verder!
Een van de leukste video van mijn Winter Wonder Month vind ik toch wel de TUMBLR BFF CHRISTMAS GOALS FOTO'S NAMAKEN. Sophie en ik maken in deze video foto's na die we op Tumblr en Instagram gevonden hadden die heel kerstig zijn! Wonder boven wonder zijn ze ook nog eens heel leuk geworden :).


Een "10 Dingen" video kan natuurlijk niet ontbreken op mijn kanaal, vandaar dat ik deze 10 Dingen om te doen op een koude regenachtige dag maakte met allemaal dingen die je kunt doen. Het was heel toepasselijk aangezien we de dagen er voor behoorlijk wat sneeuw over ons kop gekregen hebben en het de rest van de week ook lekker veel geregend heeft.


Voor de beautylovers onder ons (inclusief ikzelf) heb ik 6x Rode lipsticks laten zien die mijn favorieten zijn voor de aankomende feestdagen. Het is van alle prijsklasse dus voor ieder wat wils.


Op donderdag kwam natuurlijk weer een Weekvlog online. In deze vlog ga ik onder andere lekker mijn advent calendars openen, de Intratuin bezoeken en nog heel wat meer! Ik moet echt zeggen dat ik het ontzettend leuk vind om te week vloggen en er bestaat een grote kans dat ik daar gewoon mee door ga ook na de Winter Wonder Month!


Video's die iedereen over het algemeen heel erg leuk vinden zijn mijn Study With Me's, vandaar dat ik het wel weer eens tijd vond voor een Plan With Me Toetsweek Editie. In deze video laat ik dus zien hoe ik plan voor mijn  toetsweek en welke spullen ik daar voor gebruik!


Natuurlijk kan een kerst make-up look ook niet ontbreken in mijn Winter Wonder Month. De video kwam zaterdag online en laat ik zien hoe je een makkelijke budgetproof kerstlook kan maken die niet zo standaard is zoals je dat vaak ziet. Ik ging voor een aubergine paarse kleur, met een nude lip en gouden highlighter. Om de week af te sluiten leek het mij leuk als jullie mij wat beter konden leren kennen, vandaar filmde ik de 30 facts about me tag. Mochten er nog dingen zijn die je over mij zou willen weten raad ik je zeker aan om een snaar die video te kijken!

Dit waren dan alweer de video's die online gekomen zijn in de tweede week van Winter Wonder Month. Ik denk dat ik het laat lopen tot 24-12 en dan nog 2/3 video's in de laatste week van 2017, maar ben hier nog niet helemaal zeker van! Laat me vooral waeten wat jou leuk lijkt!

Liefs,
FloorReacties