35 Herkenbare gedachtes tijdens het kopen van concert kaartjes


Afbeeldingsresultaat voor buying concert tickets stress

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik dol op concerten. Ik heb dan ook vaak genoeg kaartjes gekocht en dat brengt natuurlijk nog al de benodigde stress met zich mee, laten we eerlijk zijn. Ik raak gestresst vanaf het moment dat er nog 15 minuten zijn voordat de kaartverkoop begint. Dat kan waarschijnlijk ook liggen aan mijn fangirl gehalte. Mocht je nou ook wel eens concertkaartjes kopen lees dan vooral verder want ik denk dat het behoorlijk bekend voor komt.1. WAAROM. WERKT. HET. NOOIT. MEE.
2. Oh mijn god, ik moet deze kaartjes echt ik moet deze kaartjes
3. Oke, blijf ademen dit komt goed.
4. NIEMAND BEGRIJPT HOE ERG GRAAG IK NAAR DIT CONCERT WIL EN MOET EN IK MOET GEWOON ECHT IK MOET
5. Nog 2 minuten oh mijn god

6. OMG IK BEN ZO GESTRESST
7. Waarom gaat de tijd zo langzaam
8. Oh god, nog 1 minuut
9. Laat ik het refreshen
10. Oke ben ik op al mn 10 apparaten ingelogd

11. Shit, was ik maar een octopus ik heb meer handen nodig
12. Hopelijk doen al mn vrienden dit ook
13. Ik MOET deze kaartjes
14. Oke oke ik kan dit
15. Oh tuurlijk wachtrij

16. Waarom gaat het zo langzaam?
17. Zouden mensen al kaartjes hebben?
18. Ik moet echt die kaartjes he
19. Dit is niet goed voor mn hart
20. Godzijdank alweer wat verder.

21. Blijf gewoon ademen you got this
22. NOG EEN HEEL KLEIN STUKJE OMG
23. YAAHAAAAAAAAASSSSSSSSSS, nu hopen dat er nog kaartjes zijn
24. Alsjeblieft zeg me dat er nog kaartjes zijn.
25. Nee niet vasthangen nu, oh alsjeblieft laten er kaartjes zijn
.
26. Boeit me niet welke plek en waar, geef me kaartjes
27. Oke oke, i got this.
28. Nu alleen nog maar betalen ik kan dit
29. *slik* zo duur
30. Oke, ik heb het denk ik

31. Nu maar wachten op het mailtje
32. YAAAAAAHAAAAAAS YAAAAAHAAAAS YAAAAAHAAASS YAAAAHAAASS
33. Laat ik nu iedereen die ik ken lastig vallen met het feit dat ik kaartjes hebt
34. Tijd voor een dansje!
35. Laat ik ook twitter kijken of het al uitverkocht is

Oke iedereen moet eerlijk zijn en zeggen dat ik niet de enige ben die zo'n intense 20 minuten heeft. Oh en natuurlijk kan het ook nog de andere kant opvallend dat je geen kaartjes hebt en je echt heeul dicht bij een mental breakdown bent, zo intens leef je je in. Maar vandaag gaan we even uit van het positieve en al die momenten dat je wel kaartjes had!

Liefs,
Floor

Reacties