12 x Leuke Kerstkaarten onder de €3!


Wow je zou bijna denken: 'Floor ben je verdwaald?'. Antwoord op die vraag is natuurlijk nee. Ik krijg op een of andere manier weer zin om lekker een blogje te typen dus dat is precies wat ik aan het doen ben. Ik was op Greetz aan het rondneuzen voor leuke kerstkaarten en toen bedacht ik me hoe leuk ik het vind om daar een blogpost over te maken, ik heb het namelijk al moet Moederdag en Valentijnsdag gedaan maar gek genoeg nog nooit met kerstkaarten, nou daar moet hoog nodig verandering in komen!
Rumag €2,50

Links: Ooh mann ik kan toch echt niet de enige zijn die dit soort momenten meerdere keren gehad heeft.. Ik kan er in ieder geval heel hard lachen om dit soort kaarten! 
Midden: Oké ik moet eerlijk toegeven toen ik dit zag ik heel hard moest lachen en meteen al mijn vriendinnen een snap gestuurd heb, haha. Je hebt natuurlijk de cheesy line "All I Want For Christmas Is You" en dan die droge "nee grapje, ik wil geld". Fan-tas-ties.
Rechts: Dit is echt een klassieker. We bedenken altijd allemaal goede voornemens, maar eerlijk... Wie houdt zich daar nou aan? 

Blond Amsterdam - €2,25

Links: Dit is zeker weten mijn favoriet uit deze 12! Ik vind deze kaart zo ontzettend leuk. I freaking love it!
Midden: Oke, laten we eerlijk zijn alles van Blond is zo ontzettend leuk. Deze vind ik dan ook echt zo gezellig en leuk.
Rechts: Deze kaart vind ik ook gezellig en leuk, krijg er ook meteen trek van van al dat lekkere eten.

Greetz €1,50

Links: Deze kaart is perfect als je geen zin hebt in een standaard kerstkaart of zo'n hele foute kerstkaart die je kan kopen bij de Action of iets dergelijks. Ik vind hem echt gewoon gezellig en schattig!
Midden: Ik weet niet waarom maar ergens vind ik het blauw met deze quote en sterretjes ontzettend leuk. "It's the season to sparkle" wel een goede omschrijving van december leek mij zo!
Rechts: Cactussen zijn tegenwoordig helemaal hip en hot en deze leuke kaart kon dan ook niet ontbreken. Dit is voor als je niet per se een kerstkaart wil sturen maar wel gewoon een kaartje omdat dat gezellig is!

Foto kaarten €1,50 - €2,50Links: Ik vind deze kaart zo gezellig en het leuke is dat je je eigen foto er ik kan doen! Ontzettend leuk als je bijvoorbeeld een kerstkaart naar je beste vriendin wil sturen en dan kan je een leuke foto van jullie samen er in doen!
Midden: Deze vind ik zo onwijs leuk. Je ziet gezellig de kerstlampjes waar twee polaroid foto's aan hagen en daaronder kan je nog je eigen tekstje neerzetten.
Rechts: I LOOVEE ROZE MET GOUD. Dit is natuurlijk voor niemand meer wat nieuws, maar ik ben echt obsessed met de combinatie pastelroze en goud en dat is precies wat deze kaart is! Om het nog leuker te maken kan je er zelf nog een leuke foto in kan doen!

Dit zijn 12 leuke kaarten die ik tegen gekomen ben toen ik door Greetz aan het scrollen was opzoek naar leuke kerstkaarten die ik naar mijn vriendinnen kan sturen!

Welke vind jij het leukst?
Liefs,
Floor

PS: Vergeet vooral niet mijn YouTube kanaal te checken! Elke dag nieuwe video! <3

Reacties