Review | Balea Totes Meer Maske


Maskertjes, ik ben er dol op. Toen ik in Oostenrijk was heb ik heel wat van de Balea maskertjes ingeslagen, gewoon omdat ik iedereen er heel positief over hoor zijn én ze zijn belachelijk goedkoop. Dit keer ging ik voor het "Totes Meer Maske" of terwijl "Dode Zee Masker". Mijn huid wordt altijd onrustig als ik ongesteld moet worden of ben, dus dit leek mij het perfecte maskertje om te proberen.
Zoals alle maskertjes van Balea komt deze ook met twee "stukjes". Op deze manier kun je twee keer het maskertje gebruiken en kun je er dus langer mee doen. In beide zakjes zit 8ml aan masker wat ik altijd meer dan genoeg vind. Zoals je waarschijnlijk zelf ook wel bedacht had bij "dode zee masker" is het dus een reinigend masker.


Over het masker:
Het Balea Dead Sea Mask met mineralen geeft keratiniseerde huiddeeltjes vrij en voorkomt onzuiverheden. Het zorgt voor een schone, goed verzorgde huidcontour en een fluweelachtig zacht huid gevoel. Dode zeemodder met waardevolle mineralen en sporenelementen maakt de huid vrij van overmatige talg. Aloë Vera biedt verfrissend effect en vocht. Abrikozen en bamboe reinigen de huid zachtjes.

Het maskertje breng je aan op een gereinigde huid en je zorgt er voor dat je gezicht een beetje nat is. Vervolgens verdeel je het maskertje egaal over je gezicht, natuurlijk wel je ogen en mond vermijden. Het maskertje laat je dan zo'n 10 à 15 minuten intrekken en daarna spoel je het af met lauwwarm water.


Ingrediënten:
AQUA | SILT | KAOLIN | ZINC OXIDE | BAMBUSA ARUNDINACEA EXTRACT | HYDROGENATED VEGETABLE GLYCERIDES | ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE | PHENOXYETHANOL | PANTHENOL | SODIUM ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER | GLYCERIN | POLYISOBUTENE | COCO-GLUCOSIDE | PARFUM | MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE | XANTHAN GUM | PRUNUS ARMENIACA SEED POWDER | BUTYLENE GLYCOL | CITRIC ACID | ETHYLHEXYLGLYCERIN | CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER EXTRACT | SORBITAN OLEATE | CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE | PANTOLACTONE | POTASSIUM SORBATE | SODIUM BENZOATE.

Het maskertje heeft een beetje een zandachtig kleurtje. Toen ik het maskertje op ging doen voelde ik dat er een soort van korreltjes in zaten, het was daardoor ook niet heel gemakkelijk om het egaal te verspreiden over je gezicht. De eerste vijf minuutjes voelde ik het echt heel erg branden maar dat gevoel ging daarna weg. Er komt een hele frisse geur van het maskertje af die ik zelf wel erg aangenaam vind. Vervolgens heb ik hem 15 minuutjes inlaten trekken en toen was het tijd om het er vanaf te halen. Ik doe dit altijd met watjes en dus zoals hierboven in de beschrijving staat met lauwwarm water.


Het maskertje er afhalen ging daar en tegen wel echt gemakkelijk. Ik had verwacht dat mijn huid vuurrood ging zijn, maar dat was gelukkig niet het geval. Mijn huid voelde wel een beetje droog aan nadat ik het maskertje er afgehaald had, maar het voelde wel goed schoon en lekker zacht!

Ik raad dit maskertje je dus zeker aan, het reinigt voor mijn gevoel echt je huid goed en het ruikt ontzettend lekker. Je kunt dit maskertje kopen bij de DM voor nu komt het, €0,40! Dat is dus echt geen geld en ik vind het een super fijn maskertje, nu al spijt dat ik er geen 2 meegenomen heb.

Heb jij wel eens een maskertje van de DM geprobeerd?
Liefs,
Floor

Review | Balea Soft + Clear Anti Pickle Peel Off Maske

Reacties