Mijn Dagelijkse Make-up


Vandaag ga ik dan ook eindelijk eens op mijn blog delen welke make-upjes ik bijna op dagelijkse basis gebruik. Op mijn YouTube kanaal heb je het al vaak genoeg voorbij zien komen in bijvoorbeeld een Let's Talk & Make-up, maar ik vond het ook wel eens leuk om het gewoon op mijn blog te delen! Het zijn (bijna) allemaal budgetproducten, dus als je benieuwd bent naar wat ik gebruik lees dan snel verder!
Dat ik een groot fan ben van Zoella Beauty moet voor velen van jullie niet als verrassing komen. Mijn dagelijkse make-up zit dan ook in een make-uptasje van Zoella Beauty waar op staat: "These are a few of my favourite things". Op de achterkant staan dan daadwerkelijk heel wat van Zoƫ haar favorieten. Dit is echt een van mijn favoriete make-uptasjes en daarom gebruik ik hem ook elke dag met veel plezier.
Dan kunnen we nu verder met de basis van mijn make-up. Ik gebruik al een tijd met veel plezier de Rimmel Londen 9 in 1 BB Cream in de kleur Light. Die breng ik vervolgens aan met een vochtige make-up spons van Yves Rocher. Als laatst gebruik ik dan nog de Catrice Liquid Camouflage Cream in de kleur 010. Ik denk dat bijna iedereen deze concealer op z'n minst wel een keer geprobeerd heeft. Ik vind de combinatie van deze producten super fijn werken.Vervolgens gebruik ik de HEMA Covering Compact Powder in de kleur 01 om mijn gezicht af te poederen. Hiervoor gebruik ik een HEMA poederkwast, wat volgens mij een van mijn eerste make-upkwasten was die ik ooit gekocht heb. Deze stap doe ik niet altijd maar de laatste tijd wel steeds vaker: mijn wenkbrauwen invullen. Hiervoor gebruik ik een wenkbrauwkitje van Christian Faye in de kleur Deep Blond en gebruik eigenlijk alleen de donkere kleur. Dit breng ik aan met een Make-up Revolution E104 kwast. Vervolgens is het dan tijd voor mijn favoriete deel HIGHLIGHTER. Op dit moment pak ik steeds vaker de Essence Cubanita Jumbo Highlighter er bij, maar dit wissel ik ook gewoon af met andere pareltjes die in mijn kast liggen. Hiervoor gebruik ik een Ebelin Allroundpinsel


Dan borstel ik mijn wekbrauwen nog even door met deze Lash & Brow tool van Essence. En vervolgens gebruik ik de Essence Lash en Brow gel om te zorgen dat mijn wenkbrauwen de juiste vorm houden.


Vervolgens is het dan tijd voor mascara. Als ik er zin in heb dan krul ik mijn wimpers nog even met mijn HEMA Wimperkruller, maar anders breng ik gewoon meteen mascara aan. Op dit moment wissel ik er twee af. Of ik gebruik de Rimmel Londen 100% Waterproof mascara, die je voor geen goud met water of normale make-up remover er vanaf krijgt. Of ik gebruik mijn favoriete gewone mascara namelijk Catrice Lashes To Kill Ultra Black. Ik raad ze alle twee aan!


En dan is het nog tijd voor een settingspray. Ik vind dit heerlijk om gewoon even lekker op mijn gezicht te spuiten en het voelt heerlijk verkoelend. Ik gebruik de Essence Instant Matt Make-up Setting Spray. LOVE IT.


Soms doe ik nog wat EOS lipbalm op en dan kan alles weer in mijn Zoella Beauty Make-uptasje en ben ik klaar om te gaan. Ik vind zelf de combinatie van deze producten erg fijn werken en draag ze dan ook al een tijd met alle plezier! Het kan voorkomen dat ik ook nog een lipstick op doe, maar doe dit niet iedere dag. Je kunt dan denken aan Mac Mehr, Mac Faux, Essence Matt Matt Matt 02, NYX Soft Matte Lipcream in de kleur Cannes of Sao Paulo.

 Wat zijn producten die jij elke dag gebruikt?
Liefs,
Floor

Reacties