Closet Sale Lookbook + Winactie (open)


Zoals een aantal van jullie wel zal weten, verkoop ik een deel van mijn kleren die ik gewoon niet meer draag! Ik heb een account gemaakt op United Wardrobe in juni en er staan steeds meer leuke items op die ik verkoop en in deze video ga ik het jullie allemaal laten zien! Dat is niet het enige leuke want aan het eind van de video zit er nog een winactie!♡ Winactie (tot 20 september):
- Abonneer je op mijn YouTube kanaal!
- Laat in de reacties achter welk item je zou willen winnen (op YouTube)
- Zorg dat ik je ergens op kan bereiken als je gewonnen hebt (denk aan een instagramaccount, mail etc)

MEER KANS MAKEN?
- Volg mij op United Wardrobe zodat je nooit meer een item mist (+1)
- Volg mij op Bloglovin' (+1)
- Koop een item uit mijn kledingkast (+3)
- Volg mij op Instagram (+1)
- Deel deze video via Instagram/twitter (+2)
- Volg mij op Twitter (+1)

Veel succes en ik hoop dat jullie wat leuke items zien :)

xx Floor

Reacties