Video | Mega Schoolspullen Shoplog | Back to School 2017


Hier is dan EINDELIJK mijn Back to School Shoplog waar iedereen al zo lang om vraagt, haha. Ik heb wat dingetjes gekocht bij de Action en de HEMA, maar ook wat dingetjes in Oostenrijk, bij Kawaiipenshop en van Zoella Lifestyle! Als je benieuwd bent naar al mijn items, kijk dan snel mijn video!Voor alle linkjes naar de items klik je hier. Ze staan namelijk in de beschrijving van mijn YouTube video met nog heel wat andere informatie die je misschien wel leuk/handig vindt!

Met FLOOR10 krijg je trouwens 10% korting bij kawaiipenshop.com waar ze echt de schattigste stationary spulletjes ever hebben! Wel rekening houden met een wat langere levertijd want het komt niet uit Nederland, maar er zijn wel gratis internationale verzendkosten! (goals vind ik dat altlijd, haha)

Wanneer moet jij weer naar school?
Liefs,
Floor

Reacties