Review | Balea Handcreme Buttermilk & Lemon


Vandaag heb ik weer eens een review voor jullie en dat is me toch een partij lang geleden. Ik was op vakantie naar Italië en Oostenrijk en heb toen in Oostenrijk heerlijk gewinkeld bij de DM. Ik was dringend op zoek naar een nieuwe handcrème want mijn handen voelde zo ontzettend droog en heb er thuis alleen eentje met de geur van gingerbread, beetje vreemd midden in de zomer leek mij zo. Toen mijn zusje en ik de DM binnenkwamen was dat ook een van de dingen die ik zeker weten wilde meenemen. Ik kocht de Balea (eigen merk van de DM) handcrème in de geur buttermilk & lemon.
De verpakking is eigenlijk gewoon heel erg simpel, geel en de plaatjes van de geuren die in de handcrème zitten. Ik vind het ook erg fijn dat de handcrème geen draaidop heeft, want dat heeft mijn andere handcrème namelijk wel en dat is vet onhandig. De handcrème is in de geur karnemelk (buttermilk) en citroen (lemon) en ruikt een beetje fris/zuur. Ik vind het in ieder geval een hele lekkere geur.


Ik weet niet hoe het zit met jullie Duits, maar mijne is niet zo best (en dat na 7 jaar vwo). Op de achterkant staat in ieder geval:
Baela handcrème met de frisse geur van karnemelk en citroen zorgt er voor dat uw huid weer zacht wordt. Met Panthenol en oliifolie voor een soepele huid.

Je kunt het dagelijks gebruiken indien nodig en je moet het in masseren. 

Ingrediënten:
AQUA | ETHYLHEXYL STEARATE | ISOPROPYL PALMITATE | OLEA EUROPAEA FRUIT OIL | POLYGLYCERYL-3 METHYLGLUCOSE DISTEARATE | GLYCERIN | CETEARYL ALCOHOL | GLYCERYL STEARATE | BUTYLENE GLYCOL | PROPYLENE GLYCOL | BENZYL ALCOHOL | PARFUM | PHENOXYETHANOL | PANTHENOL | ALLANTOIN | SODIUM CARBOMER | TOCOPHERYL ACETATE | ETHYLHEXYLGLYCERIN | CITRIC ACID | TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE | LIMONENE | CITRAL | LINALOOL.


De handcrème verder is een witte crème die niet al te dik is. Hij smeert makkelijk uit en laat je handen maar heel kort een beetje vettig voelen, hierdoor kun je gewoon meteen weer dingen doen die je van plan was te gaan doen en hoef je niet eerst te wachten tot dat de crème ingetrokken is. De geur blijft nog een tijdje aanwezig nadat je de crème hebt aangebracht. 

Ik vind het een fijne handcrème zeker voor de prijs die ik er voor betaald heb, deze handcrème was namelijk maar €0,95. Dat is toch geen geld. Je kunt hem wel alleen bij de DM kopen, die in ieder geval in Duitsland en Oostenrijk zitten. Ze hebben ook een website waar je het eventueel zou kunnen bestellen, maar ik weet niet of ze ook naar Nederland verzenden. 

Heb jij al eens een handcrème van Balea geprobeerd?
Liefs,
Floor

Reacties