Kleine geluksmomentjes #1

Afbeeldingsresultaat voor capture happiness quotes

We hebben allemaal wel van die kleine geluksmomentjes die je voor minimaal 30 minuten gewoon even heel erg blij maken. Ik dacht misschien is het eens leuk om een paar van mijn geluksmomentjes te delen van de afgelopen tijd, want dat is ook erg leuk om eens naar terug te kijken over een aantal maanden. En het opschrijven van positieve dingen kan nooit kwaad natuurlijk! Ben jij benieuwd naar mijn geluksmomentjes? Lees dan snel verder!Mijn sakura blossom handbagage koffer van SuitSuit! Steeds als ik dat ding zie word ik gewoon meteen gelukkig. Ik ben dol op roze en op het maken van tripjes dus dit is echt de perfecte combie wat mij betreft!

Na een lange vakantie terugkomen thuis en in je eigen bed slapen. Hoe erg ik ook van reizen en tripjes houd, niets is zo fijn als vervolgens weer thuis komen waar al je eigen spulletjes zijn en om weer lekker in je eigen bed te slapen. 

Alle reacties op mijn blog en YouTube. Jullie hebben waarschijnlijk geen idee hoe blij het mij maakt als ik zie dat een van jullie de moeite heeft genomen om te reageren op mijn blog of YouTube. Ik ben dan echt voor minimaal een uur erg blij!

De Nederlandse vrouwen die het EK voetbal wonnen. Ik was zo blij en trots toen dat gebeurde, wat een topvrouwen zijn het toch eigenlijk allemaal. I love de meer voetbal minder testosteron.


Zoë Sugg (Zoella) die mijn tweet retweet. Ik was zo blij toen dit 11 augustus gebeurde. Het was niet eens dat ik heel graag een antwoord van haar wilde, maar plaatste gewoon dat ik de paperback versie had van Girl Online Going Solo, die uitgekomen was die dag.

Niet alleen Zoë, maar ook Hayley Paige had op mijn tweet gereageerd. Ik denk dat veel van jullie Hayley nog niet kennen, maar ze is echt een van mijn favoriete YouTubers (zal binnenkort wel weer eens een artikel maken met leuke kanalen om te volgen!), maar ook zij had 11 augustus gereageerd op mijn tweet en toen was mijn dag echt helemaal compleet. 

Het kopen van schattige stationary. Ik heb echt een beetje een obsessie met stationary en al helemaal als het er mooi/schattig uit ziet. Alles is dan meteen een stuk leuker en het ziet er ook nog eens vet leuk uit!

Oude foto's en video's terug kijken die ik met mijn vriendinnen gemaakt heb. Ik vind het zo leuk om oude foto's en video's te kijken en om langzaam weer al die momenten te herinneren. Ik heb een video van mijn vriendin, ooit gemaakt op snapchat, en dat is echt de beste video ever en moet er nog steeds om lachen als ik die kijk. 

Dit zijn dan even een paar van mijn geluksmomentjes of momentjes die mij blij maken voor nu. Binnenkort zal ik wel een deel twee maken, want ik werd alleen al blij van het maken van dit lijstje!

Wat waren jou kleine geluksmomentjes van de afgelopen tijd?
Liefs,
Floor

Reacties