Doelen voor augustus

Gerelateerde afbeelding

Het is ondertussen alweer 6 augustus. Ik had dit artikel eigenlijk al eerder online willen zetten, maar was op vakantie en had geen tijd om hem af te maken voordat we weggingen twee weken geleden. Vandaar dat hij nu online komt. Ik ben afgelopen maand heerlijk 2x op vakantie geweest dus deze maand zal er wel weer wat anders uit gaan zien! Ben je benieuwd of ik mijn doelen van afgelopen maand gehaald heb en wat mijn doelen zijn voor augustus? Lees dan snel verder!Doelen juli:

Uitzoeken waar ik mijn diploma wil halen - Check, heb een school gevonden waar ik dat wil doen. Moet alleen nog een bevestiging krijgen van mijn aanmelding, maar ze zijn op dit moment dicht dus moet daar nog even op wachten. Ik ga in ieder geval 3 vakken volgen.

Genieten in Portugal + veel foto's en video's maken. Dit is zeker gebeurt zoals jullie waarschijnlijk wel gezien hebben op mijn YouTube kanaal en Instagram. Er staan nu 5 vlogs online en ik heb er als het goed is nog 1 à 2 voor jullie. Maar wil eerst nog even wat andere video's uploaden omdat het anders alleen maar vlogs zijn.

Genieten in Italië en Oostenrijk - Check!

550 abonnees halen - dit is helaas niet gelukt, heb er op dit moment 525. 

Vooruit werken voor de dagen dat ik op vakantie ben  - dit is zeker gelukt wat mijn YouTubekanaal betreft. Voor mijn blog natuurlijk niet zoals jullie gezien hebben, oeps.

Zoals je ziet waren dit voornamelijk vakantie gerelateerde dingen, maar in augustus is de op vakantie gaan pret helaas over. Nu is het tijd voor mijn doelen van augustus

Back To School video's filmen
Ik vind dit een van de leukste video's van het jaar altijd (op de kerstvideo's na). Het is niet dat ik zin heb om terug naar school te gaan, maar schoolspullen kopen enzo vind ik toch altijd wel erg leuk. Ik wil dit jaar minimaal weer 4 à 5 back to school video's gaan filmen voor jullie. Of ik weer een #BackToSchoolmetFloor week ga doen weet ik nog niet, want dat koste wel erg veel tijd. (Ik uploadde toen 1 week elke dag een back to school video).

Meer bloggen
Tijdens mijn vakantie kreeg ik opeens zin om te gaan bloggen, dat kon toen natuurlijk niet want had geen laptop bij mij en ook niet altijd internet. Maar des te leuker het is om het nu te doen terwijl ik weer thuis ben. Er komen in ieder geval weer heel wat reviews aan dus dat is altijd leuk.

Minder geld uitgeven 
Ik heb in juli heel wat meer geld uitgegeven dan dat ik eigenlijk gewild had. Dat komt mede door 2 vakanties en gewoon even genieten van het leven, haha. Dat mag nu wel weer een heel stuk minder wat heb genoeg uitgegeven dus.

Eigenlijk heb ik voor deze maand niet heel veel meer doelen. Dit keer zijn het er niet zo veel maar dat moet ook wel eens kunnen toch? :)

Wat zijn jouw doelen voor augustus?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Toffe doelen! Mijn doelen voor augustus zijn: mezelf tijd gunnen om te wennen aan fulltime werken en op een sport gaan :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Poefh fulltime werken is best intens volgens mij! Weet je al welke sport je wil doen? :)

      Verwijderen

Een reactie posten