Shop my closet!


Voor de mensen die mij op Instagram of Twitter volgen weten dit ondertussen al, ik ga mijn kleding verkopen! Natuurlijk niet alles, want dan zou ik in mijn naakie moeten rondlopen en dat zou toch redelijk jammer zijn, haha! Op dit moment staan er 27 items op mijn United Wardrobe en de items verschillen van broeken, shirts, merkzonnebrillen, truien, jurkjes etc! Je kan er eigenlijk alles wel vinden. SHOP MY CLOSET. Ik zou het natuurlijk erg leuk vinden als jullie eens een kijkje komen nemen!
Het zijn bijna allemaal items die ik zelden tot nooit aan heb, best zonde eigenlijk! Vandaar besloot ik ze maar te verkopen. Dat is ten eerste goed voor het milieu en ten tweede fijn voor mensen die wat minder te besteden hebben maar toch leuke items willen!

Verkoop jij je kleding ook?
Liefs,
Floor


Reacties

Een reactie posten