Doelen voor juli

Gerelateerde afbeelding
En voordat we het weten is het alweer juli. Juli is voor mij een hele leuke maand en heb er dan ook al erg veel zin in! Zoals altijd gaan we eerst even terugblikken naar de doelen van juni om vervolgens mijn nieuwe doelen met jullie te delen! Ben je benieuwd wat er deze maand allemaal op de planning staat en of die van vorige maand gelukt zijn? Lees dan snel verder :)Doelen juni:

Slagen - Oeps,, i failed

Genieten van Londen + veel foto's maken - dit heb ik zeker gedaan, het was een van de leukste weekenden van mijn leven en Capital FM Summertime ball was echt ontzettend gaaf!

Vloggen bij het Little Mix Concert - Check

Meer werken - Deels check. In het begin van juni heb ik 23 uur gewerkt in een week, maar de laatste weken kreeg ik rustig maar 2 uur in de week en weet niet eens waarom. Dus dat is op zich redelijk jammer

Zo min mogelijk geld uitgeven - Ik heb iets meer uitgegeven dan ik wilde, maar zeker niet heel erg veel, dus wat dat betreft heb ik het best oke gedaan!

Meer video's uploaden op YouTube + meer blogposts schrijven - Meer video's check, meer blogposts nah niet echt

500 abonnees halen op YouTube - NEE MAAR WE ZIJN ZO DICHTBIJ 

Dit waren dan de doelen voor juni en laten we snel met de doelen voor juli beginnen

Uitzoeken waar ik nu mijn diploma wil halen
Aangezien ik dus gezakt ben voor mijn vwo diploma zou ik die toch op een andere manier moeten halen, want ik wil niet nog een jaar op mijn school rond lopen.. Dus ga ik deelcertificaten halen voor de vakken waarop ik gezakt ben. Ik zal het nog wel een keer uitgebreid bespreken in een video met bijbehorend artikel!

Genieten in Portugal + veel foto's en video's maken
Sophie en ik gaan binnenkort naar Portugal op vakantie en ik heb er echt onwijs veel zin in en kan niet wachten om heel veel foto's en video's te maken! We gaan in totaal naar 4 steden dus daar moet genoeg te zien zijn. Als je mij volgt op Instagram ben je natuurlijk de eerste die alle foto's kan zien!

Genieten in Italiƫ
Ik ga ook nog twee weken naar Italiƫ met mijn ouders en daar heb ik echt onwijs veel zin in! Kom maar op met de heerlijke pizza en pasta's!

550 abonnees halen 
Dan maken we het maar weer een doel voor juli maar dan met 50 meer, 550 abonnees halen! We hoeven er nog maar 3 tot de 500, whuut dat zijn zo veel mensen! 

Vooruit werken voor de dagen dat ik op vakantie ben
Op deze manier zien jullie toch minimaal 2x per week een nieuwe video van mij verschijnen op mijn YouTube Kanaal, hoe het zit met de blogposts weet ik nog niet, maar YouTube is op dit moment mijn nummer 1 prioriteit


Dit waren dan mijn doelen voor de maand juli!
Wat zijn jouw doelen voor deze maand?

Liefs,
Floor


Reacties