YouTube kanalen die ik (her)ontdekt heb!


Voor de mensen die mijn blog al een hele lange tijd volgen, weten dat ik vroeger altijd artikels maakte met mijn favoriete YouTubers, dus de mensen die ik op dat moment ontzettend graag keek. Ze werden altijd erg goed ontvangen, dus vandaag een aantal jaar later heb ik weer zo'n artikel. Het zijn kanalen die ik dit jaar pas ontdekt heb, of die ik vroeger al volgde maar toen een hele lange tijd niet meer gekeken heb en nu weer kijk. Ben je benieuwd over welke kanalen ik het nou allemaal heb? Lees dan zeker verder!AmandaRachLee - De reden waarom ik Amanda volg is vooral door haar Bullet Journal video's, Zij is zo goed in het maken van een mooie layout dat ik er echt jaloers op ben. Ooit zou ik zelf ook een Bullet Journal willen beginnen. Ze maakt niet alleen Bullet Journal video's, maar ook fashion, diy etc! Zeker een leuk kanaal als je opzoek bent naar wat creatieve inspiratie!

Stephanie Broek (GlamourNL) - Er zullen vast een aantal mensen zijn die dit kanaal al kennen. Ik zag het een week of twee geleden opeens bij mijn aanbevolen video's staan, dus ging ik het uit verveling maar eens kijken. Wat blijkt nou, ik vind Stephanie zo'n ontzettend leuke meid en geniet echt op en top van haar video's! En kunnen we het even hebben over haar bril, love it. Op het kanaal van GlamourNL worden ook andere video's gepost maar ik kijk altijd alleen die van Stephanie Broek :)

Yara Michels - Dit is een beetje op dezelfde manier gegaan als bij Stephanie, maar ik kwam dit toevallig tegen en was ik een keer verkocht. Ik vind Yara gewoon zo ontzettend leuke meid en kreeg meteen een soort Anna Nooshin vibe. En voor de mensen die dat nog niet weten, ik ben een grote Anna Nooshin fan!

TheKgstyle - Ik ben op Kiara haar kanaal gekomen omdat ik zocht naar college move-in vlogs (overigens echt een aanrader om te kijken, I love it!) Ze studeert aan de universiteit van Oregon. Ze maakt dus video's over het studenten leven, maar ook genoeg andere leuke dingen om te kijken! En buiten dat vind ik haar gewoon een ontzettend leuke meid!

Paulien Tilstra - Dit is dus een gevalletje herontdekt. Ik heb Paulien een lange tijd gevold en ben daar toen op een gegeven moment gewoon mee gestopt, waarom precies weet ik eigenlijk niet. Toen ik twee weken geleden weer haar video zag bij aanbevolen dacht ik meteen van: "wohah, daar heb ik zin in". Dus voordat ik het wist had ik alle video's die ik gemist had alweer gekeken en kijk ik ze nu elke keer dat ze een video upload!

Kelly Caresse  - En dit is ook een gevalletje herontdekt. Ik heb haar een tijd gevolgd toen ze in de vlog van Mascha kwam en ik volgde haar blog al een tijdje. Daarna ben ik haar op een of andere manier niet meer gaan volgen op YouTube, maar alleen nog op haar blog. Toen ik Kelly haar account zo'n 5 maanden geleden weer eens voorbij ging komen, ben ik meteen geabonneerd en vind haar vlogs echt ontzettend leuk!

Dit zijn dan de YouTube kanalen die ik (her)ontdekt heb de afgelopen maand(en). Ik ben erg trots op het feit dat 4/6 Nederlands zijn, want normaal gesproken waren ze allemaal Engelstalig. Dat is fijn voor de mensen die niet van Engelstalige kanalen houden!

Volg jij deze meiden al?

x Floor

Reacties