Londen 2017


Er is weer spraken van een gevalletje gefaald. Ik helemaal blij een artikel plaatsen dat ik meer wilde bloggen, vervolgens dat een week gedaan en daarna niet meer, lol. In het artikel van vandaag ga ik het in ieder geval hebben over mijn trip naar Londen in de tweede week van juni! We gingen in totaal drie dagen, waarvan één dag gevuld was met Captital FM Summertime Ball.

We vlogen vrijdag 9 juni vanaf Schiphol naar Londen Gatwick. Dat is een vlucht die altijd prima te doen is en voordat je het weet ben je in 45 minuten in Londen. Toen we daar aankwamen gingen we maar eerst een Oyster Visitorscard kopen. Dat kun je zien als een soort ov-kaart. We besloten te wachten tot dat het 9.00 uur was, aangezien we kaartjes wilde kopen voor het concert van Katy Perry en Zara Larrson, overigens beide mislukt. Al snel besloten we naar de wijk Kensington te gaan, waar we een hele schattige cupcake winkel tegenkwamen, Primrose Bakery. Ze hadden daar zowel heerlijke normale als heerlijke glutenvrije cupcakes! Vervolgens hebben we lang door Holland Park gelopen, om uit te komen bij Notting Hill. We besloten dat het maar eens tijd was om naar onze hotelkamer te gaan, die geen raam had. We hadden zo'n mooi nepraam, zoals je op de foto kunt zien. Daarna was het tijd om de winkelstraat onveilig te maken. Bij Topshop kochten we 3 potjes glitter, voor het concert van zaterdag, maar we zijn ook nog in andere kledingwinkels geweest en natuurlijk de Disneywinkel!
Toen was eindelijk het moment waar ik al meer dan een jaar op wachtte, Capital FM Summertime Ball. Het is eigenlijk gewoon een heel groot concert met 23 verschillende artiesten. De wekker ging al behoorlijk vroeg, zodat wij ons goed klaar konden maken. We hadden namelijk niet voor niets die Glitters gekocht in Topshop. Toen we eenmaal in de buurt van Wembley waren, stonden er allemaal kartonnen poppen van een paar artiesten die gingen optreden. Dan maar met een kartonnetje op de foto dachten wij. Mijn outfit is op veel van die foto's walgelijk aangezien ik mijn Shawn Mendes shirt over mijn Jumpsuit had aangedaan, wat echt geen porum was (is eigenlijk). Maar op dat moment boeide het mij niet en was ik te gelukkig. Het duurde in totaal van 15.00-22.00 en het was echt de leukste dag van dit jaar! In Wembley kunnen trouwens 80.000 mensen, dat is zeg maar behooorlijk veel.
De derde en laatste dag hebben we eigenlijk niet zo veel gedaan. Onze vlucht ging om 16.00 dus we moesten rond 14.00 al op het vliegveld gaan. Dit keer vlogen we vanaf Londen Luton (niet echt een aanrader want het is nog al een gedoe om daar te komen!). Nadat we de badkamer in ons hotel glittervrij gemaakt hadden, was het toch echt tijd om uit te checken. Sophie en Kimiko wilde heel graag naar dat Harry Potterding op Kingscross, dus dat is precies wat we gingen doen. Nadat ze als twee kleine fangirls door die Harry Potter winkel hadden gelopen en ik buiten mocht wachten met de koffers was het tijd om naar het vliegveld te gaan. We wilde eerst met de bus, maar die had je moeten reserveren en anders konden ze je niet beloven of er plek was. Uiteindelijk zijn we met de metro en de trein gegaan. Het is dus allemaal goedgekomen, maar heb zeker een paar stress momentjes gehad. Toen we op het vliegveld aankwamen, was onze vlucht vertraagd dus we hadden alle tijd om even snel wat te gaan eten. Ik had een pasta met kip, courgette en spinazie en het was echt erg lekker!

Ik heb echt een van de leukste weekenden ever gehad en zeker het leukste weekend dit jaar! Ik heb dag 1 en dag 2 ook gevlogd, dus je kunt ook zeker nog even de video's kijken (zeker die van captialstb zijn onwijs leuk!). Zoals je kunt zien hebben we niet echt iets toeristisch gedaan, zoals naar de London Eye etc, maar daar kwamen we ook niet voor haha. Mocht je daar toch benieuwd naar zijn: Londen 2014

Wat is jouw favoriete stad voor een stedentrip?
Liefs,
Floor
Reacties