Doelen voor Juni!

Afbeeldingsresultaat voor desk tumblr

Een van de leukste artikels om te maken, vind ik toch wel dit soort artikels. Lijstjes maken is altijd al een van mijn favoriete bezigheden geweest en vind het altijd leuk om hierop terug te kunnen kijken! Aangezien ik in mei niet zo'n artikel gemaakt heb kunnen we niet eerst kijken of we die gehaald hebben en gaan we maar gewoon meteen beginnen met de doelen van juni!Slagen - Het grootste doel voor juni is toch wel slagen. Nou kan ik er al sinds 23 mei niks meer aan veranderen, maar aangezien we moeten wachten tot 14 juni voordat we de uitslag weten, past het toch prima in dit rijtje.

Genieten in Londen + veel foto's maken - Voor de mensen die mijn blog al heel lang volgen weten dat ik in 2014 al een keer naar Londen ben geweest met school. Dit keer ga ik met twee van mijn vriendinnen, We gaan een weekendje (vrijdag-zaterdag-zondag) waarvan we zaterdag een concert hebben, hoe ontzettend gaaf is dat! Ik heb in ieder geval als doel veel foto's te maken en natuurlijk een vlog voor jullie!

Vloggen bij Little Mix Concert - Er staat nog een tweede concert op de planning, namelijk het concert van Little Mix. Dit concert is 3 juni is Afas live en ik heb er zo ontzettend veel zin in. Vorig jaar heb ik het niet gevlogd, maar alleen een paar concertvideo's achter elkaar geplakt, dit keer ben ik wel echt van plan te gaan vloggen!

Meer werken - Aangezien slagen op de planning staat, betekent dat dat ik ga studeren aan de universiteit en dus op kamers ga. Het leven wordt er niet goedkoper op, laten we het daar op houden. Daarom wil ik wat meer gaan werken dan ik de afgelopen 5 maanden heb gedaan om wat meer geld te verdienen.

Zo min mogelijk geld uitgeven - We weten allemaal hoe duur het leven wordt en als ik geslaagd ben ga ik ook nog eens op kamers en zal het leven alleen maar duurder worden. Daarom wil ik nu alvast wat voorzichtiger om gaan met mijn geld en zo veel mogelijk proberen te sparen! Maar toch wil ik me zelf niet ontzeggen van leuke dingen doen, lastig...

Meer video's uploaden op Youtube + meer blogposts schrijven - Dit is ook zeker een heel leuk iets wat ik op de planning heb staan. Zoals jullie misschien wel weten heb ik 28 mei het bloggen weer opgepakt, en och wat heb ik het gemist. Nou is mijn grootste liefde nog steeds YouTube en wil ik daar in plaats van 1x per week minimaal 2x per week uploaden. Als je nog niet geabonneerd bent, zou ik dat zeker doen als ik jou was! Er komen namelijk hele leuke video's aan.

500 abonnees halen op YouTube - dit spreekt erg voor zich natuurlijk, maar ik kan niet wachten om dit te halen! Dan komt er natuurlijk ook een leuke winactie aan!

Dit zijn zo ongeveer de hoofddoelen die ik heb deze maand!
Wat staat er op jouw doelen lijstje?

x Floor

Reacties

  1. Wat een fijne doelen heb je gesteld! Leuk om te lezen :) Ik hoop dat je binnenkort het verlossende woord hoort en geslaagd bent! Veel plezier in Londen (super gaaf!!) en met het behalen van je doelen. Mijn doel deze maand is meer bloggen en slagen. Ik ben bijna geslaagd voor de pabo en heb ook al een baan, dus ik ben goed op weg (en juni is pas twee dagen bezig)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wow wat goed bezig! Laten we gewoon samen gaan slagen, wel zo leuk haha

      Verwijderen

Een reactie posten