Checklist: Vloeistoffen voor in je handbagage!


Steeds meer mensen hebben ondertussen zomervakantie, wat betekent dat mensen ook massaal op vakantie gaan. Je kunt natuurlijk met de auto gaan, of bijvoorbeeld vliegen. En als je dan gaat vliegen is het helemaal geen gekke keus om alleen handbagage mee te nemen, dat maakt het namelijk heel wat goedkoper! Maar het nadeel van handbagage is dat je alleen vloeistoffen tot 100ml mee mag nemen en ook niet zo heel veel. Daarom heb ik een lijstje gemaakt met musthave vloeistoffen. Als ik een linkje van de producten op de foto gevonden hebt, kun je klikken op de naam van het product en ga je zo naar een website waar je ze kan kopen!


1. Zonnebrand + Aftersun


Zonnebrand is toch wel een van de belangrijkste dingen als je op vakantie gaat naar een warm land. Zeker de mensen met de bleke huidjes onder ons moeten zich altijd goed insmeren. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zonnebrand op het land van bestemming te kopen. In de winkels kun je genoeg zonnebrand kopen in verpakkingen kleiner dan 100ml en je hebt ze zelf nog van verschillende prijsklasse en verschillende formaten. Hier zie je van links naar rechts:
Etos Zonnemelk SPF 30

Naast zonnebrand heb je natuurlijk ook aftersun nodig. Ik ben al jaren fan van deze aftersun van de Etos en toen ik hem in een mini verpakking zag van 75ml was ik erg gelukkig want nu kon ook deze aftersun mee in mijn handbagage!

2. Shampoo & Conditoner

Natuurlijk moet ook je haar gewassen worden als je op vakantie gaat. De kans is groot dat in een hotel al shampoo aanwezig is, maar mocht je niet in een hotel gaan zou ik het je zeker aanraden om mee te nemen. Je hebt hier wederom verschillende groten, soorten, prijsklassen en formaten. Lekker makkelijk om te kiezen wat bij jou past! Van links naar rechts:
Nivea Diamon Gloss Shampoo

3. Bodylotion

Niks is zo vervelend als een droge huid als je de hele tijd in korte broekjes en jurkjes loopt. Bodylotion is wat dat betreft dan ook echt een must. Van links naar rechts:
Hema Refreshing White Tea Body Lotion
Nivea Body Milk

4. Deodorant

Zeker een must als je het mij vraagt. Niks is zo goor als de lucht van zweet. Je kunt hier verschillende varianten meenemen, zo heb je van die rollers en sticks maar natuurlijk ook gewoon een spray. Ik ben voorstander van de spray omdat je het dan gemakkelijk meerdere malen op een dag kan gebruiken zonder dat je je eigen zweet uitsmeert met je deoroller. 
Rituals of Sakura 48h anti-transpirant 
Lady Speed Stcik Aloe Protect

5. Make-up Remover

Je bent vast van plan makeupjes te dragen als je bijvoorbeeld uiteten gaat op je vakantiebestemming, maar het is dan wel fijn als je producten bij je hebt die dat ook weer van je gezicht af gaan krijgen. Je kunt hier natuurlijk van die make-updoekjes voor gebruiken of je neemt gewoon een mini make-upremover en wat watjes mee!
Cien Facial Wipes normale huid

6. Tandpasta

Ik ben dol op tandenpoetsen, waarom ik heb geen idee. Je moet natuurlijk op vakantie ook gewoon je tandenpoetsen en dat gaat nog al lastig zonder tandpasta. Je kan in elke drogist en supermarkt wel van die leuke mini tandpasta vinden en die zijn meer dan geschikt om mee te nemen in je handbagage en op deze manier kan je nog eens een nieuwe smaak ontdekken.

7. Douchegel

Natuurlijk moet je je onder de douch ook wassen, al dat vieze zand van je afspoelen natuurlijk. Een showergel is hier voor optimaal. Ik heb op dit moment er alleen twee van Rituals die zo niet praktisch zijn om mee te nemen, omdat ze nogal groot zijn. Maar ik denk dat iedereen wel weet hoe fantastisch de shower foams's zijn van Rituals, I love it!

8. Scrub

Dit is eigenlijk meer een optionele stap. Als je namelijk nog nooit in je leven een scrub gebruikt heb, waarom zou je het op vakantie dan wel opeens gaan doen. Ik scrub wel altijd dus ik vind het zeker super fijn om mee te nemen. Ondanks die van Rituals heerlijk ruikt, is de kans groter dat ik die van Hema meeneem puur en alleen door het formaat.

Natuurlijk zijn er nog genoeg andere dingen te bedenken qua vloeistoffen die je mee wil op vakantie, maar wat mij betreft zijn dit echt je musthaves, waarbij je 8 nog buiten wegen kan laten! Vergeet vooral niet de bijbehorende video te kijken, zo hoor je mij vertellen waarom ik die producten meeneem!

Wat zijn musthave vloeistoffen voor in jouw handbagage?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Zo handig he dit soort verpakkingen om mee te nemen. Ik heb zelf een beste voorraad aan producten van deze formaat, kan ik zo grabbelen als ik weer eens een vlieg reis doe haha ^^

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten