Ik had opeens weer zin om te bloggen!


Wow een bericht op mijn blog, die had je vast niet zien aankomen. Heel lang was de zin om te bloggen weg. Ik had geen inspiratie om dingen te schrijven, wist niet eens waar over ik wilde schrijven. Dat gevoel was opeens weg toen ik vanochtend wakker werd. Ik had opeens weer zin om te bloggen! Ik heb natuurlijk mijn examens gehad, wat betekent dat ik weer tijd heb om de dingen te doen die ik het liefste doe: YouTube en bloggen!



Bij een nieuwe start, hoort natuurlijk ook een nieuwe layout. Ik heb hier al achter de schermen, terwijl er niets online kwam heel hard aan gewerkt. Nu is ie dan eindelijk zo dat ik het de moeite waard vind om online te zetten! Je ziet dus ook dat mijn blog een nieuwe banner heeft. Het is waarschijnlijk nog even wennen om alles te vinden, maar dat gaat gemakkelijk worden!

Ik ga niet alleen maar weer meer posten op mijn blog, ik ga ook nog eens minimaal 2x per week een YouTube video posten. Dinsdag om 16.00 zijn jullie natuurlijk van mij gewend, maar daar komt vrijdag om 16.00 ook nog eens bij! Als ik behoefte heb aan een extra video komt die zondag om 16.00 online! Genoeg video's om naar uit te kijken dus!

Ik hoop dat jullie deze mini update leuk vonden om te lezen en dat je net zo benieuwd bent als ik wat er allemaal gaat gebeuren op mij blog! Ik heb trouwens nog niet echt nagedacht over blogupload dagen, maar zodra ik daar een goed idee over heb, zul je dat zien op mijn Instagram of gewoon op mijn blog!

Vergeet mij vooral niet te volgen op Bloglovin' en dan zie ik jullie snel weer!
x Floor

Reacties