Doelen voor April!

All white #workspacegoals + regram from @maddvv ☁️☁️ This workspace belongs to Madelene, a graphic design student with a beautiful blog! We think she's found the perfect minimalist white desk...so simple + stylish+ the inspo print is cool too Thanks Madelene for inspiring us with your crisp white workspace :
Het is weer een nieuwe maand wat betekent dat het weer tijd is voor nieuwe doelen! Hoe het alweer april is weet ik eigenlijk niet, maar we zullen het er maar mee moeten doen. Zoals ik in alle doelen artikels doe, gaan we terugblikken op de doelen van afgelopen maand en natuurlijk wat nieuwe doelen opstellen voor aankomende maand! Ben je benieuwd of alles van maart gelukt is en wat de nieuwe van april zijn? Lees dan snel verder! Maar 1 onvoldoende op mijn toetsweek - Dit zijn er helaas wat meer, maar als je het vergelijkt met vorige toetsweek ging het echt super, haha. Ik heb 4 onvoldoendes gehaald waarvan ik er 2 ga herkansen, dus dat komt wel goed hoop ik!

Minimaal een 6,0 voor mijn rekentoets - Ik heb hem wel al herkanst maar nog geen cijfer terug dus daar kan ik helaas niks over zeggen, MAAR IK HOOP HET ZO ERG.

300 abonnees halen op YouTube - CHECK! We hebben er alweer 356, dus op naar de 400 zou ik zeggen :D

Geen geld uitgeven -  HAHAHA, heel hard gefaald. Ik heb mijn vakantie naar Portugal geboekt voor deze zomer, kleren gekocht bij de Primark, promjurken besteld, cadeautjes gekocht, ijsjes gegeten etc. Nee dat is niet zo best gelukt...

Dit waren dan mijn doelen voor maart, laten we snel verder gaan met de doelen voor april.

Een voldoende halen voor mijn biologie en economie herkansing en een 5 voor mijn scheikunde herkansing.
Ik heb aankomende week lekker herkansingen, bah. Ik ga in totaal 3 toetsen herkansen, waarvan ik minimaal twee voldoendes wil. dus daar moeten we dan maar heel hard voor gaan werken..

Geen geld uitgeven
Let's try again. Dit keer weet ik dat ik voor minimaal 3 mensen een cadeautje moet kopen, dus dat is dan al erg jammer, maar laten we die niet meetellen. Het moet toch lukken om een maand niks te kopen?

Minimaal een 6,0 voor mijn rekentoets
Hopelijk komt deze maand het cijfer van mijn rekentoets online en ik hoop zo dat het een 6,0 is. De vorige keer had ik als enige de versie waar je 30 punten moest hebben voor een 6,0 en ik had er 29, terwijl je bij alle andere versies 29 punten moest hebben voor een 6,0 NIET EERLIJK

400 abonnees halen op YouTube
IK WEET DAT WE DIT KUNNEN :D

Eigenlijk heb ik nog wel meer kleine doelen maar voor nu is dit wel even genoeg!

Wat zijn jouw doelen voor april?

Reacties