Video // Best Friend vs Sister Challenge


Al een tijdje zag ik deze video rondgaan op YouTube, dus ik besloot dat het tijd was dat ik hem ook een keer ging doen! Ik heb het natuurlijk over de ... vs ... challenge! En op de ... kun je iedereen neerzetten die je wil! Vandaag heb ik de Best Friend VS Sister challenge voor jullie. Wie zou mij beter kennen? Mijn beste vriendin of mijn zusje?
♡ ABOUT:


Ik ben Floor en dit is mijn YouTube kanaal The Moments of Today! Ik ben een 18 jarige 6vwo leerling, die hard aan het werken is voor het ene papiertje waardoor ze lekker kan studeren. Ik neem jullie graag mee in mijn study proces, maar ook laat ik met alle plezier zien alle items die ik gekocht heb en neem ik jullie mee op tripjes. Ik hoop dat je het leuk vind en vergeet je vooral niet te abonneren!Wekelijks uploadschema:
Dinsdag om 16.00u♡ SOCIAL MEDIA:


♡ CONTACT ME:EMAIL ME : themomentsoftoday.info@gmail.comCamera: Canon 550D♡ OUTFIT: 
Sophie: Bershka
Floor: Bershka
Noa: MANGO
♡ MUZIEK:
-xo Floor
Reacties