Review Mac Lipstick in de kleur Mehr


Er was één lipstick die ik al zo lang wilde hebben, namelijk Mac Mehr. Ik las er overal over op internet en zag mensen hem overal dragen op Instagram. Toen wist ik het zeker, ik moet deze lipstick ook hebben. Zo gezegd zo gedaan, dus ik kocht de lipstick een tijdje geleden in de Douglas in Utrecht. Gelukkig had ik nog een cadeaukaart van de Douglas, anders had ik hem waarschijnlijk toch niet gekocht. Ben je benieuwd of deze lipstick echt zo fijn en mooi is als ik hoopte? Lees dan snel verder!
Ik denk dat iedereen wel eens een Mac lipstick heeft gezien. Mac Mehr ziet er dan ook exact hetzelfde uit qua verpakking. De lipstick komt in een matzwarte doosje, waarop staat wat voor soort lipstick het is en welke kleur er in het doosje zit. Daarna heb je lipstick zelf, die ook helemaal zwart is. Niet erg bijzonder en ook niet bijzonder mooi, maar ziet er prima uit! Op de onderkant van de lipstick kun je vervolgens zien welke kleur het is!Zoals je op het doosje kunt zien is Mehr een matte lipstick! Dat is op het moment mijn favoriete finish!

Over de lipstick:
MAC Lipstick heeft een volle crèmetextuur en voelt heerlijk zacht aan bij het aanbrengen. Het product is verzorgend, heeft een mooie subtiele glans en maakt de lippen voller. Tevens langhoudend!
Matte Lipstick geeft maximale kleurdekking in combinatie met een niet-glanzende textuur.


Mehr is zoals je kunt zien een hele mooie oudrozige kleur, die heel goed past bij de naam 'my lips but better' aangezien mijn lippen zelf ook een beetje oudrozig zijn! Hij voelt gewoon roming aan en niet droog of korrelig zoals een matte lipstick dat wel eens wil doen. Ook is de dekking zoals je kunt zien top! Op de foto ben ik er namelijk maar één keer overheen geweest.Op de lippen voelt de lipstick ook fijn aan! Soms doe ik er nog een klein beetje vaseline onder en dan heb je helemaal niet eens het idee dat je een lipstick op hebt, ook een goede tip als je een klein beetje last hebt van velletjes! De lipstick overleeft makkelijk een maaltijd en aangezien het een nude kleurtje is valt het ook niet zo op als de lipstick een beetje van je lippen af is gesleten.

Je kunt deze lipstick kopen bij de website van Mac of op de site van Douglas voor €19.50. Ik vind het persoonlijk aan de prijzige kant, maar ik vind ze wel echt super fijn. Ik koop ze daarom ook alleen als ik een cadeaubon van de Douglas heb, haha.

Heb jij deze lipstick al eens geprobeerd?
Liefs,
Floor

Reacties

 1. Mehr behoort zeker tot één van mijn favorieten van MAC. Het is zo een mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Staat je goed Floor!
  Ik gebruik hem nog veels te weinig, zo zonde.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa is zonde van je €19,50 hahaha. Ik heb dat trouwens ook met Sin van Mac..

   Verwijderen

Een reactie posten