My Daily Make-up Routine (Budget)


Hey! Sorry dat alles op mijn blog een beetje anders gaat dan eigenlijk in eerste instantie de bedoeling was. Normaal upload ik elke dinsdag een video op mijn YouTube kanaal en dan het artikel bij de video op woensdag. Verder kon je altijd donderdag, zaterdag en zondag ook nog een artikel verwachten op mijn blog, maar zoals je wel gemerkt hebt de laatste tijd is dat er niet echt van gekomen. Dat komt mede doordat ik toetsweek had en in de laatste weken voor mijn eindexamen zit dus even heel hard moet knallen! Vandaag heb ik dan eindelijk voor jullie mijn Daily Makeup Routine voor jullie!

♡ Producten:
Rimmel Match Perfection 10 Light Porcelain Foundation
E.l.f small stipple brush
Yves Rocher Make-up Sponge
Catrice Liquid Camouflage Concealer 010 Porcellain
Catrice Camouflage Cream 020 Light Beige
HEMA Wimperkruller
Catrice Lashes To Kill Ultra Volume & Curl Mascara
Elbin Blendingkwast
E.l.f Blush Brush
Make-up Revolution I Heart Definition Fair
E.l.f Moisturizing Lipstick Ravishing Rose

Ik hoop dat jullie deze video leuk vonden om te zien! Vergeet je vooral niet te abonneren (we hebben er namelijk alweer 336) en een duimpje omhoog te doen. Tot volgende week dinsdag x

Liefs,
Floor

Reacties