YouTubers die ik altijd kijk!

Afbeeldingsresultaat voor youtube tumblr
Zoals jullie waarschijnlijk wel weten heb ik een grote liefde voor YouTube. Ik vind het maken van video's erg leuk, maar misschien vind ik het kijken van video's nog wel wat leuker. Vandaag ga ik jullie een lijstje geven met YouTubers van wie ik altijd de video's kijk en soms wel eens een random marathon houd haha. Ik heb expres ook voor een paar YouTubers gekozen die jullie misschien nog niet kennen.Hayley Paige
Afbeeldingsresultaat voor hayley paige youtuber
Ik volg haar nog niet zo lang als andere mensen in dit lijstje, maar ik vind haar video's zo ontzettend leuk! Ik heb zelfs heel veel video's teruggekeken gewoon omdat ik haar video's super leuk vind. Ze is in december bevallen van haar dochtertje, die super schattig is. Verder maakt ze beauty, lifestyle, mommy video's, maar ook vlogs en tips over wat dan ook zijn er te vinden op haar YouTube Kanaal!

Zoe Sugg (Zoella) en Alfie Deyes (Pointlessblog)
Afbeeldingsresultaat voor zalfie 2017
Dit verbaast vast niemand, daarom heb ik ze ook even samen neergezet. Ik kijk altijd alle video's van Zoƫ en Alfie en ik doe dit ook al een aantal jaar. Ik vind alle video's zo ontzettend leuk, zowel vlog als main channel. Oh my gaawdd ze zijn zo leuk samen. (oke ik fangirl wel even verder zonder dat ik jullie er mee lastig val)

All About Leonie
Afbeeldingsresultaat voor all about leonie
Leonie volg ik ook nog niet zo ontzettend lang, maar haar video's vind ik zo ontzettend leuk! Ze is een vrolijke meid en ik kijk haar video's altijd met ontzettend veel plezier.

Kendra Atkins
Afbeeldingsresultaat voor kendra atkins
Kendra is in december bevallen van een tweeling, twee ontzettend schattige meisjes. Ze maakt altijd hele leuke 'zit' video's en zo heel af en toe komt er nog een super leuke vlog in voor. Haar instagram story en snapchat verhaal zijn ook altijd super leuk om te kijken :D. Ik heb ook gewoon een zwak voor baby's denk ik zo..

Lilylikecom (Lilia)
Afbeeldingsresultaat voor lilylikecom
Lilia is ook al vaker voorbij gekomen op mijn blog, maar ook zij verdient een plekje in deze lijst. Ik kijk haar video's aaaaltijd al sinds ze rond de 600 abonnees heeft. Ik vind haar zo'n inspirerende meid. Haar outfits zijn altijd on point, daarnaast is ze een universiteit studente die rechten (master onder tussen) en filosofie studeert. Gebrek aan motivatie? Kijk haar video's en bawm motivatie is terug. Oh en zullen we het eens hebben over hoe mooi ze is?

Welke YouTubers kijk jij altijd?
Liefs,
Floor

Reacties