Video // Mijn 5 Favoriete NYX Soft Matte Lipcream Kleuren


NYX Soft Matte Lipcreams, ik ben er dol op! Vandaag ga ik jullie mijn vijf favorieten kleuren laten zien, met swatches en hoe ze er op mijn lippen uit zien! Ik heb 2 'nude' kleurtjes, een roze en twee rode. Zo zit er vast ook eentje tussen die jij mooi vind! Ben je benieuwd welke kleurtjes mijn favoriet zijn? Lees dan snel verder!


Voor de mensen die mijn blog wat langer volgen, weten natuurlijk dat er van 4/5 al een review online staat. Over het kleurtje moet ik nog steeds een review schrijven kwam ik achter toen ik de linkjes voor de reviews ging zoeken voor in de beschrijving van mijn YouTube video, die kun je dus binnenkort ook nog verwachten!

De reviews:

Ik heb op dit moment 8 Soft Matte Lipcreams, maar zou er eigenlijk nog wel heel wat meer willen! Dus als je nog een leuk kleurtje weet, laat hem dan vooral hier achter in de reacties.

Wat is jouw favoriete Soft Matte Lipcream van NYX?
Liefs,
Floor

Reacties