Outfit | 50 Shades Darker


Heey! Vandaag heb ik weer eens een outfit artikel voor jullie! Ik heb items gebruikt die je in mijn laatste fashion shoplog kon zien! Mocht je daar nog benieuwd naar zijn zou ik hem zeker eens kijken. Ik heb gister mijn laatste toetsen gehad voor de vakantie dus kan morgen middag eindelijk genieten van mijn voorjaarsvakantie (moet wel helaas veel doen voor mijn toetsweek). Vandaag ga ik uit school een beetje chillen en vanavond met mijn moeder uiteten :).


Ik kocht zowel deze super leuke rok als dit zwarte truitje in de sale! Op de rok had ik maar liefst 70% korting dus dat was zeker een leuke aankoop om te doen, En nu het nog een beetje koud is buiten deed ik hem maar snel aan, want in de lente straks kan het natuurlijk niet meer. Ik vond de titel van de nieuwe Fifty Shades film wel erg goed passen bij deze outfit qua kleurnaam (niet qua stijl van de film natuurlijk haha) Heb trouwens wel erg veel zin om die te gaan kijken!

Outfit details:
Rok Superdry
Truitje Pull&Bear
Panty Primark

Ben jij al naar Fifty Shades Darker geweest?
Liefs,
Floor

Reacties