LichtRoze Fashion Inspiratie


Zoals sommige van jullie misschien weten ben ik dol op lichtroze. De mensen die mijn YouTube kanaal volgen weten dat ik een licht roze muur heb in mijn kamer en onlangs een aantal licht roze kledingitems heb gekocht. Ik ben even lekker internet af gaan zoeken en vond nog veel meer leuke licht roze items die ik vandaag in deze inspiratiepost met jullie ga delen! Er zijn vooral items van Esprit, Hema en Fossil!

Esprit

Voor mensen die nog nooit op mijn blog geweest zijn of nog nooit zo'n artikel van mij  hebben gezien: je kunt op de plek (links, midden of rechts) klikken en dan kom je bij het item op de webshop!
Links: Deze jurk is misschien wat aan de nette kant, maar ik vind hem echt zo ontzettend mooi. Dit kan je bijvoorbeeld ook heel leuk dragen naar een bruiloft of een feest in de zomer/lente. I Love it.
Midden: Een poncho van stof. Zo'n item heb ik ook in mijn kast hangen maar dan in het zwart en die zit zo ongelofelijk lekker. Ik vind deze stiekem nog wat leuker door de mooie kleur!
Rechts: Vesten zijn natuurlijk altijd handig, in de zomer kun je deze gemakkelijk over je kleren aan doen als het bijvoorbeeld 's avonds wat kouder wordt.

Hema
Nu denk je vast, haha hebben we Floor weer met d'r ondergoed (en ja dat klopt dus)
Links: Ik kan niet de enige zijn die een zwak heeft voor lichtroze met kant (toch?!) Deze string, die ze ook in hipster variant hebben als dat meer je ding is, vind ik zo ontzettend mooi.
Midden: Natuurlijk is niks zo fijn dan ondergoed die matcht. Bij mij gebeurt dat in ieder geval zo goed als nooit, maar als het dan gebeurt ge-nie-ten. 
Rechts: hiervoor geldt natuurlijk hetzelfde maar dit is een ander model.

Esprit, Fossil, Hema
Links: oke oke dit is een beetje vals spelen want het is meer zandkleurig dan roze, maar dat houdt niet in dat ik deze tas niet super tof vind. Natuurlijk als heel je outfit al lichtroze is wordt het een beetje te veel, maar verder <3
Midden: Het is niet dat ik vaak horloges draag (of  überhaupt een heb op het moment) maar dit horloge van Fossil vind ik toch wel erg mooi. Vind het ook leuk dat het klokje eens wat anders is dan wat je al zo vaak gezien hebt.
Rechts: Pasjes, volgens mij hebben we die allemaal. Hoe handig is het als je geen zin hebt om heel je tas mee te zuilen je gewoon een pasjeshouder meeneemt? En deze is ook nog eens super cute!

Esprit

Toen ik ging googelen naar een lichtroze jas, belande ik echt in de hemel. ZO VEEL MOOIS! 
Links: Dit is eigenlijk meer een blazer dan een jas. Zie je het al voor je op een grijze broek, met een wit shirtje er onder, nou ik in ieder geval wel!
Midden: Mocht je nou wel van blazers houden, maar wil je liever een korte? Girl, dan is deze wat voor jou! Kort, roze en super cute!
Rechts: Dit is toch wel meer een jas, die alleen niet dicht kan. Ik vind de subtiele details op deze jas echt ontzettend leuk!

Als je nu geen zin hebt om al je geld aan lichtroze items uit te geven dan weet ik het ook niet meer. Een ding is zeker, ik wil dat in ieder geval wel, haha.

Heb jij lichtroze items in je kast?
Liefs,
Floor 

Reacties

  1. Ohh zo leuk dat lichtroze! Knalroze is écht niks voor mij, maar dit is prachtig <3. Zo'n lingeriesetje in die kleur vind ik ook heel schattig haha! Liefs x

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten