Review Tanya Burr Nail Polish Mini Marshmallow & Pinguin Chick


Hier is dan eindelijk de review van de Tanya Burr Nailpolish die ik jullie in deze shoplog had beloofd! Tanya Burr is een britse YouTuber maar ik denk dat de meeste van jullie haar wel zullen kennen. Naast een eigen boek en kookboek heeft ze natuurlijk ook nog haar eigen cosmetica lijn. Ik wel al eerder een lipgloss en oogschaduwpalette van haar gekocht, maar nog nooit een nagellak en toen ik ze in de sale vond bij feeluniqe.com voor maar €1,22 kon ik het niet laten!

Ik kocht twee kleurtjes een grijzige en een lichtroze. De verpakking vind ik er in ieder geval al super mooi uit zien door de gouden letters en de gouden dop, het oogt toch meteen iets luxer! De gouden dop kun je er gewoon vanaf trekken waardoor je de echte dop van de nagellak krijgt, waaraan dus ook het kwastje zit. Op de bovenkant van de dop zit ook nog een schattig roze hartje.

Tanya over de nagellak:
"I hope you love my collection of classic and colourful nail polishes. My range includes a wardrobe of essential shades from the prettiest nudes to glimmering deeps, perfect for everyday glamour. Enjoy!" - Love Tanya.Het eerste kleurtje dat ik voor jullie heb is dit licht roze kleurtje in de kleur Mini Marshmallows. Het is een heel zacht roze kleurtje, waardoor het van veraf niet eens opvalt dat je nagellak op hebt! Dit is een perfect kleurtje voor iedere dag aangezien het ook niet erg opvalt als je nagellak een beetje gechipt is. Ik heb dit kleurtje sinds ik het heb al zo ontzettend vaak gedragen, i love it. Je kan deze nagellak zo een week dragen zonder dat het er lelijk uit ziet!

Ik zie trouwens dat ik vergeten ben een foto te maken van het kwastje, maar die is super fijn! Niet te dik niet te dun en de haren bewegen soepel mee!Het volgende kleurtje dat ik heb is deze grijze taupachtige kleur en hij heet Penguin Chick. Dit nagellakje dekt wat beter dan het licht roze nagellakje, maar dat zie je heel vaak met lichte nagellakjes ten opzichte van wat donkere. Nadeel wel is dat je bij dit kleurtje natuurlijk sneller ziet dat er stukjes nagellak weg zijn, waardoor je het sneller opnieuw moet gaan lakken. Ik heb in ieder geval de eerste drie dagen geen enkele chip gehad en op dag 4 en 5 werden het er wel langzaam steeds meer.

Ik ben zeer te spreken over deze nagellakjes. Ik had eigenlijk in eerste instantie niet op de planning staan om nog nieuwe nagellak te kopen aangezien ik er aan het eind van vorig jaar zo ontzettend veel weg gedaan heb, maar toen ik deze nagellakjes van Tanya Burr zag voor maar €1,22  (terwijl ze normaal €6,39 zijn) kon ik ze echt niet laten liggen! Er zijn trouwens nog 2 andere kleurtjes in de collectie (die je nog steeds voor €1,22 kunt kopen!!) Er is nog een kleurtje die Bright and Early heet, een koraal roze kleurtje, en nog een nagellakje die Peaches and Cream heet, ook zo'n perfect lakje als Mini Marshmallows.

Heb jij ooit al eens een nagellakje van Tanya Burr geprobeerd?
Liefs,
Floor

Reacties

Een reactie posten