Doelen voor februari

Afbeeldingsresultaat voor doelen tumblr

Wow, en dan is het alweer een paar dagen februari! Het lijkt mij weer eens een goed moment om terug te blikken naar de doelen van januari en natuurlijk weer een paar nieuwe doelen te stellen. Ben je benieuwd of ik al mijn doelen gehaald heb en wat mijn nieuwe doelen zijn? Lees dan snel verder!Doelen van januari


Een voldoende halen voor mijn wiskunde herkansing - dit is een soort van net niet gelukt... Ik had namelijk en 5,44 voor mijn wiskunde herkansing. Gelukkig sta ik wel weer voldoende en het is allang beter dan die 3,5 die het eerst was..


Mijn Nederlands debat goed doen en minimaal een 6,5 halen - mijn debat ging goed, mijn lerares was ook erg enthousiast dus dat is erg fijn! Ik moet alleen wachten tot week 12 voordat ik mijn cijfer krijg, dan is iedereen namelijk geweest en kan ze het nog goed met elkaar vergelijken. Maar ik hoop en denk dat die 6,5 wel gelukt is!

Mijn Engels en Duits luistertoetsen goed doen - volgens mij gingen ze beide wel ok√©, dat zegt natuurlijk verder niet zo veel. Voor de mensen die ze al eens gemaakt hebben weten dat je redelijk lang moet wachten tot dat je cijfer er is, maar zodra ik die weet laat ik het jullie weten!

Een uploadschema bedenken waar ik mij aan kan houden - op afgelopen zondag na is dat zeker gelukt yes!

Minimaal een 5,0 halen voor mijn scheikunde herkansing - never in a million years heb ik iets wat lijkt op een 5,0. Het gunstige is wel dat ik een 8,7 voor mijn scheikunde verslag had, die twee keer mee telt en nu sta ik (ik had trouwens een 3,5 :p) een 5,2 in plaats van een 2,9 wat ik eerst stond. Dus eigenlijk ben ik er best wel blij mee, hahah

Laten we nu maar snel beginnen met de doelen voor februari!

Kaartjes voor Ed Sheeran kopen
Oke, een van mijn doelen is om kaartjes te kopen voor Ed Sheeran, als je dit leest weet je waarschijnlijk al of het gelukt is. Want dit artikel komt zaterdag online, maar de kaartverkoop was donderdag al. Als ik dit typ is het dinsdag en moet ik dus nog even wachten.. Ik hoop in ieder geval dat ik ze heb!

Minimaal een 6,5 halen voor mijn Engels toets
Op dezelfde dag dat je de kaartjes van Ed Sheeran kan kopen heb ik ook nog een Engels toets van vier hoofdstukken, woordjes en grammatica. Ik hoop eigenlijk heel stiekem op een 7,5 (dan blijft mn gemiddelde mooi een 8 wat het nu ook is).

De 200 abonnees halen op YouTube
Ik wil graag in februari de 200 abonnees halen op YouTube! Hoe leuk zou dat zijn! Had eigenlijk nooit verwacht dat het meer dan 50 zouden worden en voor dat je het weet zijn het er al 200 :o.
Ben jij al geabonneerd?!

Voldoende halen voor mijn Engels en Duits literatuurtoetsen
Ik weet niet waarom leraren denken dat het altijd grappig is om 200 literatuurtoetsen en boekentoetsen te geven, maar goed ze doen het toch. Ik heb er deze maand lekker 3 waar ik van mag gaan genieten.

Mijn pws inleveren en zorgen dat ie op en top in orde is
14 februari moeten wij ons pws (profielwerkstuk) inleveren. We zijn al een heel eind en eigenlijk zelfs bijna klaar. Ik kan niet wachten om die ingeleverd te hebben en dan er gewoon klaar mee te zijn!

Dit zijn dan alweer mijn doelen voor februari!

Wat zijn jouw doelen?
Liefs,
Floor

Reacties