video // Tips om betere cijfers te halen | Study With Me #1


Januari is altijd zo'n maand vol toetsweken, tentamens, herkansingen etc! Daarom heb ik vandaag een aantal tips voor jullie waardoor je betere cijfers gaat halen. Bij mij heeft dit zeker geholpen. Ik haalde voor biologie altijd 5,0 en toen ik deze tips ging toepassen had ik op eens een 6,9 toch heel wat beter!
Ben je benieuwd welke tips en trucjes ik heb voor jullie, kijk dan snel de video! 

Ik heb zelfs volgende week dinsdag en woensdag herkansingen. Dinsdag lekker wiskunde B en woensdag scheikunde. Nu al erg veel zin in natuurlijk. Vergeet je vooral niet te abonneren en een duimpje omhoog te doen als je meer Study With Me video's wil!

Heb jij nog tentamens/herkansingen/toetsweek deze maand?
Liefs,
Floor

Reacties

  1. Ik denk dat deze serie echt leuk gaat worden! Wanneer komt de volgende online :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Aah lief dankjewel! Aankomende dinsdag om 16.00u op mijn YouTube kanaal en woensdag om 07.00u op mijn blog! x

      Verwijderen

Een reactie posten