Review | NYX Soft Matte Lipcream in Addis Ababa, San Paulo en Cannes


Wie kent ze niet, de NYX soft matte lip creams. Volgens mij heeft bijna elk meisje die een beetje van make-up houdt wel eentje in haar bezit. Ik heb deze drie kleurtjes al een hele tijd, maar heb er gewoon nog nooit een review over geschreven dus daar leek het mij maar eens tijd voor! Ben je benieuwd naar deze drie kleurtjes en hoe ze er uit zien op je lippen? Lees dan snel verder.De Soft Matte Lip Creams zitten tussen een lipgloss en een lipstick in, eigenlijk lijken ze erg op een liquid lipstick. Je brengt ze daarom ook aan met een sponsapplicator. De lip creams drogen mat op , wat echt mijn favoriete finish is op het moment!

De lip creams hebben allemaal een naam van een grote stad, hoe leuk is dat! (Oh wauw, rijmskills aanwezig hiero)


De swatches van boven naar beneden: San Paulo, Addis Ababa en Cannes.De eerste kleur die ik heb is de bekende kleur Cannes. Het is een echte nude/my lips but better kleurtje. Ik denk dat deze kleur heel veel meiden heel erg mooi gaan staan. Ik vind het echt een ontzettend mooie en fijne kleur en draag hem daarom ook erg vaak!De tweede kleur die ik heb is Addis Ababa. De kleur in de verpakking is veeeel feller dan hij uiteindelijk op je lippen is. Ben daar eigenlijk wel heel erg blij mee, anders had ik hem nooit opgedaan. Wel iets om rekening mee te houden dus. Hij brengt iets minder egaal aan dan Cannes, maar mag er zeker zijn!En als laatste kleurtje heb ik San Paulo. Dit kleurtje is de meer roze versie van Cannes. Waardoor hij bij sommige meiden nog iets natuurlijker zou staan. Deze brengt wederom egaal aan en blijft lekker lang zitten. Dit is ook een kleurtje die je lekker elke dag kan dragen.

Ik heb ook alweer nieuwe kleurtjes besteld, dus binnenkort komt er nog een review aan!
Je kunt ze trouwens kopen op douglas.nl voor €7,31, op feelunique.com voor €7,04

Welke kleurtjes heb jij?
Liefs,
Floor

Reacties

 1. Ik heb ze eerlijk gezegd nog nooit geprobeerd. Ik vind deze drie kleurtjes wel echt mooi voor alledaags! ^Welke 5 heb je er bij gekocht? haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa dat vond ik dus ook! Ik zou er echt een keertje een proberen als ik jou was! Ik kocht trouwens: Madrid, Vancouver, Monte Carlo, Paris en Zurich. De review daarvan komt aankomende week (maar dan niet met Madrid er al bij, die kocht ik namelijk later)

   Verwijderen
 2. Ze zijn allemaal mooi maar Cannes is mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten