Review | NYX Intense Buttergloss Funnel Delight


Heey! Vandaag heb ik weer een review voor jullie van een NYX product, maar dit keer van een Intense Buttergloss. Ik had wel al een gewone buttergloss, in de kleur Strawberry Parfait (klik hier als je er benieuwd naar bent) maar ik was benieuwd wat een Intense Buttergloss nou was. Ik kocht in ieder geval dit felle roze kleurtje, leek mij leuk voor in de zomer. Ben je ook net zo als ik erg benieuwd wat dit precies is? Lees dan snel verder!

Over de Intense Buttergloss
Boterzacht en zijdeachtig glad. De verrukkelijke Intense Butter Gloss smaakt als een suikerkoekje en laat uw lippen er direct prachtig uitzien. De lipgloss smelt op uw lippen en plakt niet. De Intense Butter Gloss bevat dezelfde formule als de originele Butter Gloss maar nu met nog meer kleur!


De verpakking lijkt erg op de normale buttergloss en op de soft matte lipcream. Ze hebben dan ook alle drie dezelfde applicator. Dit is een lipgloss die erg goed gepigmenteerd is, maar niet schijnt te plakken. Klinkt als een topper.Op de swatches kun je zien dat het ontzettend goed gepigmenteerd is. Sommige lipsticks hebben zelfs nog minder pigment. Ook zie je goed dat er een hele erge glans in zit, best logisch voor een lipgloss. Hij ruikt inderdaad ook een beetje zoetig, maar niet te overheersend.


Van links naar rechts: Soft Matte Lipcream in Paris, Buttergloss in Strawberry Parfait en Intense Buttergloss in Funnel Delight
Hier was ik het meest benieuwd naar. Hoe is het ten opzichte van de normale buttergloss en hoe ten op zichte van een soft matte lipcream. Gelukkig heb ik van alle drie ongeveer de zelfde kleurtint, dus dat maakt het vergelijken extra makkelijk. Je kan heel zien dat ze veel meer pigment hebben dan de normale buttergloss. Ze bevatten soms zelfs nog wat meer pigment dan een Soft Matte Lipcream. Wel is het verschil natuurlijk dat de ene mat is en de ander zo glanzend als je het maar bedenken kan.
Ondanks ik eigenlijk meer van de roodtinten ben, vind ik deze toch wel erg gaaf. Wel is het echt ontzettend fel en in het echt nog wel wat feller dan op de foto. Hij is wel wat plakkerig maar ik heb daar op zich geen problemen mee. Hoe vaak ik hem ga dragen weet ik nog niet helemaal zeker, maar misschien in de zomer lekker vaak! Hij geeft wel wat af als je er bijvoorbeeld per ongeluk met je hand langs gaat, maar hij blijft zeker net zo lang zitten als een normale lipstick.

Ik kocht deze Intense Buttergloss in de Sale op Feelunique.com. Ik heb er namelijk maar €4,22 voor betaald (en eerlijk gezegd kocht ik hem in eerste instantie vooral omdat ik dan geen verzendkosten hoefde te betalen haha). Dit kleurtje is nu niet meer in de sale, maar kun je kopen voor €7,04. Je kunt ze natuurlijk ook kopen bij Douglas, hier zijn ze alleen €7,31 en je kunt ze natuurlijk halen in de NYX Store in Amsterdam.

Heb jij al eens een Intense Buttergloss geprobeerd?
Liefs,
Floor

Reacties