Handige site's om je blog te delen!

Afbeeldingsresultaat voor tumblr desk

Vandaag heb ik een lijstje voor jullie met handige websites waar je je blog kan delen. Op deze manier is de kans groter dat het door meer mensen gezien wordt, waardoor ook de kans groter is dan je meer bezoekers krijgt op je blog! Vandaag ga ik mijn favoriete site met jullie delen! De afbeelding is trouwens van Tumblr!


Facebook groepen
Ik denk dat bijna elke blogger wel lid is van een Facebook groep. Ik ben er in totaal lid van drie en ik vind ze alle drie super leuk! De eerste is: In The Bloglight, dit is een besloten groep dus hier moet je eerst lid van worden! Mariska accepteert je ontzettend snel en daarna kan je lekker je blogjes gaan delen! De tweede is: BlogGlossy dit is een openbare groep, waar je meteen je blogjes kan gaan delen. Dit was de eerste Facebook groep waar ik ooit mijn blogjes ging delen en is nog steeds mijn favoriet!
En als laatst zit ik nog bij Spam je Blog! hier kun je precies doen wat de naam van de groep is, lekker je blog spammen!

Girlscene Post je site/blog Forum
Ik zet altijd mijn blogartikels in het post je site/blog forum. Je moet hiervoor wel een account hebben op Girlscene maar dat is zo gemaakt! Ik vind hier ook altijd de leukste blogposts van andere meiden, dus mocht je nog opzoek zijn naar nieuwe blogjes kun je daar zeker genoeg vinden!

Instagram
Iedereen is dol op Instagram volgens mij. Buiten het feit dat het ontzettend leuk is, kun je hier ook nog eens ontzettend handig je blogposts delen met je volgers. Door de mooiste foto van je artikel op je instagram te zetten, je volgers te vertellen dat er weer een nieuw artikel online staat en natuurlijk zeggen waar ze het linkje kunnen vinden! Volg mij op Instagram!

Twitter
Twitter is hier misschien nog handiger voor. Je deelt gewoon het linkje van je blog en je volgers kunnen meteen naar je artikel toe! Verder is het ook gewoon ontzettend leuk om te lezen waar iedereen mee bezig is en wat zijn/haar gedachte zijn. Volg mij op Twitter!

Bloglovin'
Ik denk dat iedere blogger wel eens gehoord heeft van Bloglovin'. Hierop kun je een account maken en kun je blogs volgen. Je krijgt dan in je feed alle blogposts te zien van de mensen die je volgt. Hierdoor heb je ze allemaal heel handig bij elkaar in een app of website. Volg mij op Bloglovin'

YouTube
Als je toevallig ook een YouTube kanaal hebt, kun je in je video's noemen dat je een blog hebt. Zo kun je het ook neerzetten in de beschrijving onder de video, of in het I'tje rechtsboven. Op deze manier kunnen je abonnees ook bekend worden met je blog. Volg mij op YouTube!

Reageren op andere blogs
Dit is natuurlijk niet alleen een hele handige tip, het is ook nog eens ontzettend leuk om te doen. Ik kan uren lang lekker blogjes lezen van allemaal meiden en ik vind het dan ook erg leuk om te reageren. Vaak kun je ook je eigen blog of website achter laten, dat is nog eens een handige manier van je blog promoten!

Dit zijn al de dingetjes die ik doe om mijn blog onder de mensen te brengen en de sites die ik daarvoor gebruik. Je kunt mij natuurlijk volgen op al mijn social media en ik vind het ontzettend leuk om jullie terug te volgen!

Waar deel jij graag je blog allemaal op?
Liefs,
Floor

Reacties