doelen voor januari

Afbeeldingsresultaat voor tumblr cosy picture

Ik wil dit jaar weer eens wat anders doen, namelijk mijn maandelijkse doelen met jullie delen! Ik ben van plan dit rond de eerste drie dagen van de maand online te zetten en natuurlijk terug te blikken naar die van vorige week. Maar januari beginnen we gewoon even vandaag, iets later haha. Ik heb ook wat algemenere doelen voor heel 2017, die kun je hier vinden. Dus als je benieuwd bent kijk dan snel verder!Het zijn wel voornamelijk wat schoolgerelateerde doelen,want heb veel ellende deze maand. 

Een voldoende halen voor mijn wiskunde herkansing.
Voor de mensen die het nog niet weten, ik heb mijn wiskunde schoolexamen ongelofelijk hard verprutst. Ik had namelijk een 3,5 en het gekke is dat ik verder nog nooit een onvoldoende voor wiskunde gehaald heb ooit. Nou dat gezegd te hebben ga ik nu erg hard m'n best doen om er weer een voldoende van te krijgen, maar het liefst iets boven de 6 haha. Nou wil ik niet al te hogen eisen stellen, dus ben ik al blij met een voldoende. 

Mijn Nederlands debat goed doen en minimaal een 6,5 halen
Ik moet in week 4 een debat doen tegen een meisje uit mijn klas voor Nederlands. We hebben alleen nog geen stelling, dus die moeten we eerst nog snel zien te verzinnen. Ook wil ik een goed cijfer halen voor mijn debat zodat ik mijn SE cijfer er mee op kan halen, ik had namelijk een 5,3 -.-
Maar als ik daar een beetje mijn best voor doe moet dat lukken. 

Mijn Engels en Duits luisterexamen goed doen
Over Engels maak ik mij niet zo veel zorgen, over Duits daarentegen. Ik heb een ongelofelijke hekel aan Duits en begrijp er niks van. Toch wil ik op z'n minst daarvoor een 5 halen. En voor Engels natuurlijk wat hoger!

Een upload schema bedenken waar ik mij aan kan houden
Voorlopig zit er nog niet echt een logica op mijn blog. De afgelopen dagen zijn er wel allemaal artikels online gekomen, maar zoals jullie misschien gemerkt hebben in december kan dat ook zo weken niet zijn. Dat wil ik voorkomen door voor mezelf een goed upload schema te bedenken waar ik mij in ieder geval aan wil houden. Mocht ik tijd hebben voor meer, is dat natuurlijk alleen maar fijn. Voor YouTube geldt dit trouwens hetzelfde, maar meer dan 1 video per week gaat hem niet worden qua tijd. 

Minimaal een 5,0 halen voor mijn scheikunde herkansing
HAHA als je mijn wiskunde cijfer al laag vond, heb ik hier nog even een mooie verrassing voor je. Ik had namelijk een 2,6 voor mijn scheikunde. Nou moet ik eerlijk toegeven dat ik er geen tijd en moeite in gestopt had, want wist toch wel dat ik die moest herkansen. Ik heb vorig jaar één keer een voldoende gehaald voor mij schoolexamen en dat was een 5,6. Daarom denk ik dat minimaal een 5 een redelijk doel is, ondanks ik ook genoegen neem met een 4,8 ahah 

Wat zijn jouw doelen voor januari?
Liefs,
Floor

Reacties